Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Cine îl ţine noaptea treaz pe Cabral

INTERVIUL ALTFEL. Cine îl ţine noaptea treaz pe Cabral

de Redactia Tvmania

Co-prezentatorul reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” chiulea în liceu ca să bea caffe-latte cu colegii, se simte bine în Orăşelul Copiilor din Bucureşti şi se „plânge” că soţia lui, Andreea Ibacka, îl ţine treaz noaptea. Şi asta nu e tot, în copilărie era să dea foc la casă.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV: „Faptul că nu mergea, n-am plătit cablul și m-au deconectat oamenii”.

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost: „Despre sexul în regnul animal”, pentru că „nu știam că animalele pot fi așa inventive”.

 

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare: „Analistul politic, pentru că e clar că nici el nu înțelege nimic, dar mimează o perfectă înțelegere a situației. Și mai și vorbește câteva ore pe zi despre asta”.

 

Cel mai recent ai dat search pe Google la: „Unde se mănâncă un mic-dejun bun în București”. Am ajuns la Fior di Latte și-am dat peste Tucă și Paglieri, Google nu m-a dezamăgit nici de data asta”.

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este: „Neah, înainte să merg la un film mă documentez. Dacă filmul nu e bun, nu pot sta pe scaun 90 de minute minunându-mă cum de-am dat banii pe așa prostie”.

 

Plăcerea ta vinovată la TV este: „Să-l închid și să ascult muzică”.

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este: „Că nicio greșeală nu scapă neobservată. Așa că trebuie să-ți asumi totul 100% din timp”.

 

Cel mai mult o respecţi în TV pe: „Amalia Enache, pentru că reușește să spună câteodată niște vești groaznice, dar uitându-te la ea parcă orice nenorocire parcă nu mai e așa de nasoală”.

 

Personajul tău preferat din seriale este: „Bobiță din „Las Fierbinți””, pentru că „i-am promis lui Bobonete că-l laud în TVmania”.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este: „Aș renunța la toate de m-ar lăsa lumea. Dar n-am încotro, așa că le las pe toate să mă bage-n groapă, încet-încet”.

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat: „Benzină pentru mașină. M-am simțit ca un nabab când i-am zis omului „Te rog, fă-i plinul!””.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de: „Antrenat oameni la kickbox și tae-bo ziua și condus ambulanțe noaptea”.

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „I l-aș da celui care va reuși să facă rating bun din știri pozitive și întâmplări frumoase, cu români deștepți și generoși”.

 

Când chiuleai, pierdeai vremea în „bar, împreună cu toată clasa. Cât caffe-latte am băut în liceu pote fi măsurat în hectolitri”.

 

În şcoală, mergeai des la olimpiada de: „Matematică. Dar nu chiar des. Bine, mă rog… am fost o singură dată, la faza pe sector. Și n-am făcut mare lucru. Mda, mai bine nici nu mai pomeneam”.

 

Profesorul tău preferat a fost: „Proful de istorie, din timpul liceului”, pentru că „ne-a păcălit să învățăm istorie atât de bine încât și acum cumpăr cărți de istorie. Pe care le și citesc”.

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai: „dat foc la casă. De două ori. Am dat vina pe instalația electrică. Nici acum nu știu dacă m-au crezut pe bune sau dacă au vrut neapărat să creadă, să nu fie nevoiți să mă ucidă.”

 

Porecla ta în adolescenţă era: „Baba”. Dar nu „baba” ca o doamnă în vârstă, ci „Baba” ca și Cabral spus de sor’mea cea mică, atât de mică încât să nu poată pronunța Cabral”.

 

Locul tău preferat din Bucureşti este: „Orășelul Copiilor”, pentru că „acolo am crescut”.

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Acum, de mine, încercând să fiu al naibii de interesant în timp ce răspund la întrebările astea. Și nu-mi iese deloc.”

 

Cel mai frumos răsărit de soare l-ai prins în: „Munții României, pe la Hălmagiu. Și-am pus pozele pe blog”.

 

Ce te ţine treaz noaptea? „Nefasta. Că de m-ar ține altcineva treaz m-ar omorî. Nevasta, zic”.

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai: „Mi-e frică să joc la Loto. Mai bine mă duc la muncă. Sunt bani mult mai puțini dar fără blesteme”.

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost: „să cânt”.

 

Eşti cel mai mândru de: „Fiică-mea” (n.r. – Inoke, de 12 ani).

 

Viaţa e prea scurtă ca să nu: „Faci dragoste de fiecare dată când te ia cheful ăla rău”.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este: „„Apocalipsa”. Și-aș fi scris-o, dar s-a grăbit Stephen King și mi-a luat-o înainte”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton