Anca Rusu (26 de ani), prezentatoarea „Observator”-ului de seară din weekend de la Antena 1, a rămas impresionată de noul papă, dar nu şi de ultimul film cu Cameron Diaz pe care l-a văzut la cinematograf („Răzbunare cu stil”).
Anca Rusu (26 de ani), prezentatoarea „Observator”-ului de seară din weekend de la Antena 1, a rămas impresionată de noul papă, dar nu şi de ultimul film cu Cameron Diaz pe care l-a văzut la cinematograf („Răzbunare cu stil”).
Săptămâna asta te-a uimit la TV… „Simplitatea, jovialitatea şi naturaleţea noului Papă, care, după celebrul mesaj Urbi et Orbi, nu a uitat să le mulţumească celor care au adus florile pentru slujba de Paşte. A fost un gest atât de simplu şi uman, încât sunt sigură că Papa Francisc va fi unul dintre cei mai populari din istoria Bisericii Catolice”.
Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „«Codul lui Oreste», pentru că de multe ori ai nevoie de ceva care să te oprească din goana lumească de fiecare zi şi emisiunea lui reuşeşte asta”.
Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Mihai Bendeac, trăsnit în sensul bun al cuvântului. E absolut fascinant cum reuşeşte să facă săptămână de săptămână acele roluri fantastice la «Teatru TV». Ultima oară când l-am văzut am râs cu lacrimi”.
Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „«Amanpour», CNN, pentru că îţi deschide ochii”.
Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „o comedie cu Cameron Diaz, la care am mers în ciuda faptului că filmul era foarte prost cotat pe site-urile de specialitate”.
Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Lefkada şi Kefalonia. Sunt două insule greceşti de care m-am îndrăgostit şi în care intenţionez să mă încarc cu energie la vară”.
Un bilet RATB costă… „Recunosc că nu ştiu. Prefer călătoriile cu metroul atunci când vine vorba de transportul în comun”.
În copilărie ai jucat, la serbare, rol de… „Furnicuţă, fulg de nea, apoi Primăvară şi Crăiasa Zăpezilor”.
În copilărie visai că atunci când vei creşte mare vei deveni… „avocat, pentru că mi se părea o meserie foarte importantă şi bine plătită”.
Prima ta amintire („de la 2 ani”) este… „cu Marea Neagră şi plaja din Venus unde mi-am petrecut cu părinţii prima vacanţă din viaţa mea”.
Cel mai de preţ obiect pe care îl posezi este… „inelul de logodnă, pentru că e simbolul celui mai frumos şi mai puternic sentiment pe care l-am trăit vreodată”.
Dacă mâine te-ai trezi şi ai fi Bruce Willis… „aş accepta să-i acord Ancăi Rusu, jurnalist din România, un interviu în exclusivitate”.
Vacanţa perfectă înseamnă pentru tine… „Ştefan (Lungu, logodnicul ei – n.r.), mare, soare şi arome mediteraneene”.
Gadgetul la care visezi momentan… „nu cred că se încadrează în categoria gadgeturilor, dar visez la un obiectiv nou pentru aparatul meu foto, unul cu care să surprind mai bine în vacanţa de vară frumuseţile insulelor greceşti”.
Cea mai bună glumă pe care o ştii este… „cu Chuck Norris”.
Comedia la care râzi mereu e… „Filantropica”.
Filmul pe care îl revezi de Sărbători, în fiecare an, cu plăcere este… „Singur acasă”.
Primul film pe care l-ai văzut la cinematograf a fost… „E greu să-mi amintesc, pentru că s-a întâmplat destul de devreme. Sunt un copil care a crescut în sala de cinema la propriu. Tatăl meu a fost director la România Film în Suceava şi îmi amintesc că nu ratam nici o producţie. La premiera filmului «Titanic» am avut cele mai bune locuri din sală şi m-am îndrăgostit de Leonardo Di Caprio. Eram în clasa a IX-a”.
Cel mai tare erou de acţiune din filme este… „Chuck Norris, evident! :))”.
Pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de celebru/celebră? „Nu cred că mă încadrez în categoria persoanelor celebre”.
Plăcerea ta vinovată la TV este… „Plăcerile mele sunt nevinovate”.
Ce ştii să faci mai bine decât toţi cunoscuţii tăi? „Clătite”.
Cel mai interesant lucru/loc din oraşul tău natal (Suceava) este… „Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru că e încărcată de istoria zbuciumată a Moldovei sub domnia lui Ştefan cel Mare”.
Cel mai interesant lucru/loc din Bucureşti este… „Piaţa Revoluţiei, locul în care s-a născut democraţia unei naţiuni”.