Homepage  / HBO

Ciudații supereroii din „Doom Patrol” se reîntorc la HBO GO, cu sezonul al treilea

Ciudații supereroii din „Doom Patrol” se reîntorc la HBO GO, cu sezonul al treilea

de Mioara Tronaru,

Pentru cei care-au așteptat cu sufletul la gură continuarea aventurilor din sezonul al doilea, „Doom Patrol” va fi disponibil pe HBO GO de vineri, 24 septembrie 2021.

Dacă nu ați văzut primele două sezoane (care sunt disponibile pe HBO GO), trebuie să știți că este vorba despre o bandă de ciudați și aventurile lor. Robotman (Riley Shanahan, voce: Brendan Fraser), Negative Man (Matthew Zuk), Elasti-Girl (April Bowlby) și Crazy Jane (Diane Guerrero) au cu toții puteri supraomenești, au suferit câte un accident groaznic, care i-a lăsat desfigurați, dar sunt gata să lupte pentru o lume care nu vrea să aibă nimic de-a face cu ei. Întreaga gașcă e condusă de omul de știință Caulder, cunoscut ca Șeful (Timothy Dalton).

În cel de-al doilea sezon, am avut și personaje noi. Dorothy Spinner (Abigail Shapiro – actriță de teatru care și-a făcut aici debutul în televiziune) este o fată „cu față de maimuță” care pare de 11 ani, dar în realitate are peste un secol și capacitatea de a distruge întreaga lume. Și un negativ nemaivăzut până acum: Candlemaker (Lex Lang), unul dintre cei mai ciudați și puternici ticăloși din benzile desenate originale „Doom Patrol”.

Totuși, în timp ce echipa de producție a captat perfect esența personajului, mulți spectatori erau încă confuzi cu privire la ceea ce era Candlemaker, ce puteri avea și ce s-a întâmplat în timpul bătăliei sale cu Doom Patrol în finalul sezonului 2, scrie Screen Rant.

Ce se întâmplă în sezonul 3

Ei bine, în sezonul al treilea totul ar trebui să se lămurească. Pentru că va începe cu punctul culminant al înfruntării dintre Dorothy și Candlemaker, care va avea consecințe devastatoare.

Membrii Doom Patrol se află la o răscruce dificilă și fiecare încearcă să înțeleagă cine e și cine vrea să fie. În plus, în haosul general, apare și Madame Rouge (Michelle Gomez). Aceasta vine cu o mașină a timpului și cu o misiune foarte clară. Din păcate însă, nu-și amintește deloc ce trebuie să facă.

Anul acesta, „Doom Patrol” a intrat în IMDbPro Top 200 al celor mai populare seriale TV în perioada 2020-2021 și a obținut o nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru coordonatorul de cascadorii Thom Khoury Williams.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton