Homepage  / Articole

Ciutacu dă mătura la “Câştigi în 60 de secunde”

Ciutacu dă mătura la “Câştigi în 60 de secunde”

de Redactia Tvmania

Pe 5 aprilie, de la ora 20.20, Antena 1 lansează „Câştigi în 60 de secunde”, o emisiune concurs prezentată de Dan Negru al cărei premiu este de 50.000 de lei. Mai multe vedete au acceptat să-şi facă publică îndemânarea la emisiune: primul care va arăta că ştie să dea cu mătura şi nu numai este Victor Ciutacu.

Moderatorul de la Antena 3 nu a venit singur, ci însoţit de fiul său care a privit cu entuziasm propunerea lui Negru de a primi el toţi banii câştigaţi de tatăl său.  Victor Ciutacu s-a dovedit a fi destul de priceput cu o serie de obiecte de uz casnic.

A demonstrat asta înainte de show, când a „testat” o serie dintre probele propuse de formatul competiţiei, însă în platou, sub presiunea publicului şi a camerelor de luat vederi, tensiunea a devinit de necontrolat. Ciutacu a dovedit că ştie să dea cu mătura şi nu oricum, ci cu foarte mare precizie, astfel încât să pună în pahare lovind cu coada măturii mai multe ouă, fără să le spargă.

Restul participanţilor au fost oameni obişnuiţi care concurează individual şi se luptă cu propriile limite, dar şi cu timpul (60 de secunde) pentru a-şi demonstra îndemânarea.

Pentru această emisiunea echipa a golit rafturile supermagazinelor. Pentru a câştiga premiul cel mare concurentii trebuie să îşi dovedească îndemânarea rezolvând probe ce implică obiecte casnice cât mai diverse. Pentru pregatirea probelor, echipa de la “Câştigi în 60 de secunde” a trebuit să meargă la cumpărături. Au fost cumpărate nu mai puţin de 1 milion de baloane, 1 milion de becuri şi 1 milion de role de hârtie igienică.

Doar pentru recuzită, echipa de producţie a cheltuit peste 100.000 de euro, în timp ce decorul a costat peste o jumătate de milion de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton