Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lewis şi Danes se calcă pe nervi la filmările „Homeland”

Lewis şi Danes se calcă pe nervi la filmările "Homeland"

de Redactia Tvmania

Platourile serialului „Homeland” nu mai sunt ce-au fost, scrie „The National Enquirer”. Tabloidul a aflat din surse apropiate serialului că protagoniştii Claire Danes (34 de ani) şi Damian Lewis (42 de ani) nu se mai înţeleg deloc şi chimia dintre ei a dispărut complet, aşa că filmările din Carolina de Nord sunt extrem de tensionate.

„Claire şi Damian s-au înţeles bine în primele două sezoane, dar în ultima vreme s-au călcat reciproc pe nervi şi încă cum… Ea a devenit mamă şi e stresată. Nu vrea decât să-şi filmeze scenele şi să se întoarcă la micuţul Cyrus. Dar Damian nu are nici o grijă, glumeşte mereu cu echipa de filmare şi îşi face poze cu localnicii.

Şi asta a cauzat tensiuni între el şi Claire. E ironic: multă lume s-a îndrăgostit de serial graţie chimiei dintre Claire şi Damian. Poate că e bine că personajele lor nu au atât de multe scene împreună în acest sezon, pentru că nu se mai înţeleg deloc bine acum”, a povestit sursa.

În al treilea sezon din „Homeland”, Brody (Damian Lewis) este vânat de CIA, bănuit fiind de atacul terorist din seria a doua.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton