Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Claudia Pavel a fost eliminată de la „Exatlon”, în urma voturilor telespectatorilor

Claudia Pavel a fost eliminată de la „Exatlon”, în urma voturilor telespectatorilor

de Redactia Tvmania

Claudia Pavel a ieșit marți seară din „Exatlon”, competiția care i-ar fi putut aduce marele premiu în valoare de 100.000 de euro, anunță Kanal D.

Tensiunile au crescut între concurenții Echipei Faimoșilor în urma nominalizărilor și a strategiilor individuale făcute cu o seară în urmă în ceea ce privește propunerile celor trei eliminați. Aseară, înaintea aflării verdictului final, echilibrul și unitatea echipei păreau afectate.

În urma voturilor telespectatorilor, care și-au putut salva favoritul, votând timp de o oră, Claudia Pavel a fost eliminată. Afectată de faptul că a fost propusă spre eliminare de Anca Surdu și Diana Bulimar, artista nu și-a luat rămas bun de la acestea la plecarea din Arenă.

„Aceasta a fost încă o poveste de la România. Cea care a plecat acasă este Claudia. Și-a luat la revedere de la toată echipa, mai puțin de la Anca și de la Diana. Face parte din viață, nu pot să spun că face parte din sport!”, a încheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul ediției de marți seară.

Competiția sportivă „Exatlon” continuă și în această săptămână cu unele confruntări dure între cele două Echipe. Sâmbătă, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări o noua ediție plină de suspans și adrenalină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton