Homepage  / Vedete româneşti

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors în țară, după experiența America Express 2024. Primele imagini

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors în țară, după experiența America Express 2024. Primele imagini
10

de Andra Stana,

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat să participe la America Express - Drumul Soarelui. Recent, cei doi au revenit în România după aventura prin care au trecut. Artistul a punctat momentul cu o aniversare cu fast. Ce au observat fanii în imaginile publicate online.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele imagini după experiența America Express 2024

La sfârșitul lui mai, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat să trăiască aventura vieții lor la America Express 2024. După aproape două luni petrecute departe de România, cei doi artiști s-au întors acasă, scrie libertatea.ro. Pe 11 iulie, Edward Sanda a împlinit 26 de ani, dar petrecerea a avut loc în acest weekend, la piscină. Așa cum era de așteptat, la party au fost invitați prietenii apropiați, printre care și cântăreața Codruța Sanfira-Filip, care i-a transmis multe felicitări acestuia.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors în țară, după experiența America Express 2024. Primele imaginiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Înainte de a pleca în aventura vieții lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda declarau: „Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”.

Cine sunt concurenții de la America Express 2024

Cele 9 echipe de la „America Express – Drumul Soarelui” 2024, pe care TVmania le-a dezvăluit în exclusivitate, trăiesc aventura vieții lor în America Latină. Prima lor oprire a fost Columbia, sudul acestei țări mai precis, iar apoi traseul îi va duce în Ecuador și Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care participă la America Express 2024.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton