Homepage  / Știri

Clint Eastwood s-a despărţit de soţie din cauza reality-show-ului

Clint Eastwood s-a despărţit de soţie din cauza reality-show-ului

de Redactia Tvmania

Regizorul şi actorul american Clint Eastwood (82 de ani) are necazuri în căsnicie din cauza televiziunii. „The National Enquirer” scrie că acesta s-a despărţit de soţia lui, Dina Ruiz (47 de ani), pentru că nu a fost niciodată de acord cu reality-show-ul de pe postul E! în care apar Dina şi fiicele lui, Morgan (15 ani) şi Francesca (18 ani).

Cei doi sunt căsătoriţi de 16 ani şi acum se îndreaptă rapid spre divorţul în urma căruia ar trebui să împartă averea de 375 de milioane de dolari a lui Eastwood.

„Cred că existau de ceva vreme probleme între Clint şi Dina, dar emisiunea ei TV a fost ultima picătură. Toţi cei implicaţi în emisiune ştiau că ea şi Clint au probleme. Se ştia că nu mai trăiesc împreună. Cred că el era extrem de jenat de faptul că Dina i-a împins viaţa privată într-o porcărie de reality-show şi au început să se certe din pricina asta”, a explicat un apropiat al familiei.

Acum, postul E! a anulat emisiunea cu pricina („Mrs. Eastwood and Company”) şi se va centra pe un spinoff despre Francesca şi iubitul ei, fără implicarea soţilor Eastwood.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton