Homepage  / Vedete româneşti

Clipe de coșmar pentru Paula Seling. „Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”

Clipe de coșmar pentru Paula Seling. „Agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare”
8

de Roxana Mirea,

Paula Seling a trecut prin zile de coșmar, după ce a fost victima „hoților”. Totul s-a întâmplat în noaptea dintre 16 si 17 octombrie, atunci când artista a crezut că munca ei de peste 11 ani a fost pierdută. Iată ce i s-a întâmplat Paulei Seling.

Clipe de coșmar pentru Paula Seling

Paula Seling, care este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a trecut prin clipe de coșmar după ce i-a fost furat canalul de YouTube. Artista a crezut că toată munca ei a fost pierdută.

„Când lucrurile revin la normal, pot să vă mărturisesc prin ce am trecut în ultima săptămână: în noaptea dintre 16 si 17 octombrie, la ora 3.55 dimineața, mi-a fost furat canalul de youtube, canal premiat cu butonul de argint pentru cei peste 100.000 de abonați adunați în comunitatea ce ascultă muzica mea.

Hoții au luat canalul pentru a difuza materiale îndoielnice despre bitcoin și alte lucuri fără legătură cu ceea ce promovez eu și au scos accesul public la videourile mele. Munca de peste 11 ani părea pierdută, accesul la toți cei ce mă ascultă era redus la tacere”, și-a început Paula Seling postarea pe Facebook.

clipe-de-cosmar-pentru-paula-seling.-agonia-acestor-zile-a-fost-extrem-de-consumatoare-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum și-a recăpătat Paula Seling canalul de YouTube

Paula Seling s-a adresat tuturor oamenilor care o puteau ajuta și, în cele din urmă, a reușit să recapete accesul la canalul ei de YouTube.

„Am trecut prin coșmar, am început sa mă adresez tuturor oamenilor care puteau să mă ajute, printre care, bine-nțeles, prietenul meu Catalin Margarint care a dus toate tratativele pentru recuperarea canalului, adresându-se reprezentanților youtube și reușind să reducă accesul hoților la videoclipuri pentru ca aceștia să nu apuce să le șteargă . M-am adresat inclusiv avocaților de la vgalawyrlers.ro care au înaintat documentația necesară în mod oficial.

Mulțumesc, Ragoza Music, pentru toată munca si toate mailurile adresate reprezentanților youtube.

După atâta timp de incertitudine și de stres, azi s-a restaurat legatura cu voi. Îmi vine să plang de bucurie, mai ales ca agonia acestor zile a fost extrem de consumatoare. Nu mi-a venit să cred că mi se poate întâmpla așa ceva, mai ales ca am respectat toate regulile și am încercat, mereu, să nu supăr pe nimeni.

Azi pot, din nou, să vă ofer rodul muncii mele și să vă mulțumesc că îmi sunteți!

Vă iubesc”, a mai scris artista pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton