Homepage  / Vedete româneşti

Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Prin ce experiență de coșmar a trecut

Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Prin ce experiență de coșmar a trecut

de Ioana Maria,

Relația dintre Mihai Mitoșeru și mama să, celebra actriță Camelia Mitoșeru, este una extraordinară, cei doi susținându-se necondiționat. Mama și fiul au venit în platoul și au povestit cu mari emoții clipele de coșmar prin care au trecut cu câteva săptămâni înainte.

Camelia Mitoșeru a ajuns la începutul lunii noiembrie de urgență la Spitalul Floreasca, fiind suspectă de accident vascular cerebral. Tristul eveniment a avut loc chiar de ziua onomastică a fiului său, Mihai Mitoșeru.

Din fericire legătură dintre cei doi a fost cea care a salvat-o pe îndrăgită actriță. Prezentatorul a fost îngrijorat când aceasta nu a răspuns la telefon și s-a dus într-un suflet acasă la mama să, că afle ce s-a întâmplat.

„Am fost mai puternic de data asta și, în momentul în care m-am urcat în mașină, am rugat niste prieteni să mă duca la mama, am sunat și la salvare (…) să ajungă în același timp cu mine (…) Am spus . (…) Am intrat, mama nu putea să vorbească și tremura. Nu am știut ce are, bineînțeles, salvarea a venit la 2 minute, foarte repede și împreună cu cei de la salvare ne-am gândit să nu fie atac cerebral!”, i-a povestit lui Teo Trandafir, cu emoție în glas, Mihai Mitoseru.

Camelia Mitșseru a recunoscut, în cadrul emisiunii „Teo Show”, că nu își luase medicamentele așa cum i le-a prescris medicul curant iar acest lucru ar fi putut avea consecințe devastatoare. S-a speriat foarte rău, pentru că nu putea nici să mai vorbească, nici să se miște.

„M-am dus în bucătărie să îmi fac un ceai, l-am făcut, l-am pus în cana, până aici știu tot. După aceea nu mai știu. M-am trezit fleașcă, aveam niște ciorapi groși în picioare, erau fleașcă de la ceaiul fierbinte. Cana, era din aia termica, s-a făcut praf! Mă sprijineam într-o mana și mi-am dat seama că aveam cioburi și în palma, dar nu m-am tăiat. Telefonul suna în disperare, am realizat că sunt jos, nu am putut să mă ridic și m-am tarat până în hol, unde era telefonul. Mi-am adus aminte că am cheia în ușa. Ce fac? M-am târâit (…) și am descuiat ușa”, a relatat Camelia Mitoșeru momentele de groaza prin care a trecut până să o găsească fiul sau, Mihai Mitoșeru.

Din fericire, îndrăgită actriță și-a revenit iar telespectatorii emisiunii au descoperit că și-a păstrat atât vivacitatea cât mai simțul umorului. Camelia Mitoșeru a avut și un mesaj pentru publicul Kanal D: să urmeze întotdeauna sfatul medicului.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton