Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Clona” ajunge la final. Prin ce aventuri amoroase au trecut Murilo Benicio şi Giovanna Antonelli

„Clona” ajunge la final. Prin ce aventuri amoroase au trecut Murilo Benicio şi Giovanna Antonelli

de Redactia Tvmania

„Clona”, telenovela braziliană cu Giovanna Antonelli și Murilo Benicio, ajunge la final. Acasă a programat ultimul episod duminica aceasta, pe 15 ianuarie, de la ora 14.00. Știați că aventurile amoroase reale ale celor doi actori principali nu sunt chiar aşa de departe de cele ale lui Jade şi Lucas?

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3488″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Când a debutat povestea pe micile noastre ecrane, toată lumea a fost atrasă nu numai de povestea de dragoste dintre personajele principale, dar şi de scenariu, decoruri şi coloană sonoră. Produs de top al companiei Telemundo, realizat în parteneriat cu televiziunea El Globo, cu un succes uriaş în peste 90 de ţări, „Clona” a dat lovitura de la realizarea ei în 2001.

„Clona” a avut un succes uriaş peste tot în lume şi i-a făcut celebri aproape peste noapte pe cei doi actori brazilieni din rolurile principale, Giovanna Antonelli (40 de ani) şi Murilo Benicio (44 de ani).  Zilele lungi de filmare ca Jade şi Lucas, doi tineri despărţiţi de cultură şi religie, care trăiesc o foarte complicată relaţie amoroasă, i-au apropiat pe cei doi actori, care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Dar protagoniştii nu şi-au anunţat public relaţia decât după finalul telenovelei, în iulie 2002. Pentru a nu pune în umbră „Clona”, au declarat ei, dar şi pentru a avea timp să-şi clarifice, fiecare, viaţa sentimentală. Căci la momentul respectiv, Giovanna era gata să iasă din mariajul de doi ani cu un om de afaceri, iar Murilo încheia o relaţie de cinci ani cu altă actriţă cu care jucase anterior, Carolina Ferraz.

În mai 2005, se năştea la Rio primul copil al cuplului, un băiat pe nume Pietro (Murilo mai are un băiat din relaţia cu actriţa Alessandra Negrini, Antonio, născut în 1998). Dar, spre surprinderea multora, doar şase luni mai târziu, cei doi s-au despărţit: Giovanna a fost cea care a pus punct relaţiei. Gurile rele (tabloidele braziliene adică) au scris că motive ar fi fost destule: el ar fi înşelat-o deja cu o colegă actriţă, ba chiar i-ar fi cerut să renunţe la carieră pentru a se dedica lui Pietro. Oricare ar fi fost adevărul, cei doi s-au despărţit, actriţa precizând, potrivit revistei ”Globo”, că nu mai există şanse de împăcare.

Există viaţă după Murilo

Giovanna Antonelli şi-a refăcut ulterior viaţa sentimentală: după o căsătorie de doar patru (!!!) luni cu un om de afaceri american, în 2007, formează un cuplu din 2009 cu regizorul Leonardo Nogueira, căruia i-a dăruit în 2010 două fetiţe gemene, Antonia şi Sophia.  

Profesional, ea rămâne una dintre cele mai cunoscute actriţe din Brazilia, cu proiecte tv şi cinematografice (după „Clona”, a jucat în telenovele precum „Şapte păcate” sau „Culoarea păcatului”, amândouă difuzate în trecut de Acasă). Totodată, a apărut în altă telenovelă, „În familie”, care a spus povestea unui bărbat care se întoarce acasă după 20 ani şi se îndrăgosteşte de fiica fostei sale iubite.

Actriţa a lansat şi o colecţie de bijuterii și, în plus, este implicată în proiecte caritabile.

Murilo seducătorul

Şi în cazul lui Murilo Benicio putem spune că există viaţă după Giovanna, şi ce viaţă! Actorul are o reputaţie de mare seducător în Brazilia natală, mai mult, se află la a cincea relaţie cu o actriţă care i-a fost iniţial parteneră de scenă. Iar actuală iubită este nimeni alta decât Debora Falabella (37 de ani), interpreta lui Mel, fiica adolescentă şi dependentă de droguri a lui Lucas în „Clona”!

Murilo şi Debora s-au reîntâlnit şi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei „Avenida Brasil”, din 2012, povestea unei tinere fete care se răzbună peste ani pe cea care i-a distrus tinereţea (Debora e protagonista producţiei).

Relaţia dintre cei doi a început în timpul filmărilor, dar au păstrat-o ascunsă până la terminarea proiectului, pentru că încă aveau de lămurit situaţia lor amoroasă: Murilo era la ora respectivă într-o relaţie cu scenografa Andrea Souza Dantas; la rândul ei, Debora, divorţată în 2010 de un muzician cu care are o fetiţă, tocmai se despărţise de un alt actor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Serialul “Avenida Brasil” vine Acasă 

De ce e actriţa Giovanna Antonelli supărată?

Giovanna Antonelli a născut două fetiţe gemene

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton