Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, despre viața cu două fetițe. Ce îi reproșează cel mai des iubita lui. „Nevastă-mea nu e de acord”

Codin Maticiuc, despre viața cu două fetițe. Ce îi reproșează cel mai des iubita lui. „Nevastă-mea nu e de acord”
5

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Smaranda și Ilinca. În plus, Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care actorul din „Clanul” îl iubește ca pe propriul copil. Recent, Codin Maticiuc a vorbit despre creșterea fetițelor sale, dar a dezvăluit și ce îi reproșează cel mai des iubita lui.

Codin Maticiuc, despre creșterea fetițelor sale

În octombrie, Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară, așadar el și iubita lui, Ana Pandeli, încearcă să procedeze în așa fel încât Smaranda să nu se simtă neglijată sau iubită mai puțin.

„Foarte greu e, o băgăm foarte mult în seamă, chiar un pic exagerat, mai ales când e Ilinca în cameră avem grijă să o luăm foarte mult în brațe, să-i vorbim foarte mult despre situația asta. E imposibil să previi cu totul și să îndepărtezi această situație, dar uite cât de cât reușim”, a spus Codin Maticiuc, potrivit impact.ro.

codin-maticiuc-despre-cresterea-fetitelor-sale-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce îi reproșează Ana Pandeli lui Codin Maticiuc

Pe de altă parte, Codin Maticiuc are un program foarte încărcat, motiv pentru care lipsește destul de mult timp de acasă. Iubita lui îi reproșează acest lucru.

„Eu consider că reușesc cumva să țin toate aceste mingi în aer. Ai văzut un băiat care ține niște portocale în aer? Știi cum face? O atinge pe una un pic și o aruncă, atât, nu are timp să stea cu ea, o ia, o aruncă, cât să o ia pe următoarea. Cam ăsta e și sistemul meu, sistem cu care nu e de acord nevastă-mea, zice că nu stau destul pe acasă, că fetele, că nu mă ocup destul”, a declarat Codin Maticiuc.

„Avem bone, bunici, tot. Suntem cu ajutoare multe, doar că ea e foarte implicată și stă tot timpul, nu există un moment aproape al zilei, aproape exagerat. Rar, nu știu, se duce la sală și atât, în rest stă cu fetele, nonstop, chiar dacă este ajutată, cu două oricum e greu spre imposibil, dar e și ea acolo tot timpul”, a mai spus Codin Maticiuc.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton