Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu fetița lui și a Anei Pandeli, din sala de naștere

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu fetița lui și a Anei Pandeli, din sala de naștere
8

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară! Ana Pandeli a născut ieri, 10 octombrie, încă o fetiță, care va primi numele Ilinca. Codin Maticiuc a publicat prima imagine în care își ține mezina în brațe, chiar în sala de naștere. Iată ce mesaj a publicat acesta pe rețelele sociale.

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară și este în culmea fericirii. Cea de-a doua fiică a lui și a Anei Pandeli a venit pe lume ieri, 10 octombrie 2022. Codin Maticiuc a publica pe Instagram și prima imagine cu Ilinca, chiar din sala de naștere.

Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10”, a scris pe Codin Maticiuc pe Instagram.

codin-maticiuc-a-devenit-tata-pentru-a-doua-oaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au primit numeroase mesaje de felicitări. „Felicitari!!!”, a scris Nicole Cherry în secțiunea de comentarii. „Felicitari!!! Bine ai venit Ilinca!”, a fost mesajul transmis de Ana Morodan. „Să-ți trăiască, Codin! Felicitări!!”, a scris și Marian Olteanu. „Sa vă traiascăăăă!!!!”, a transmis Mario Fresh. Printre persoanele publice care i-au felicitat pe Codin și iubita lui, s-au numărat și Delia, Giulia Anghelescu, Micutzu, Emil Rengle, Theo Rose, Anghel Damian, Speak, Selly, Nicoleta Nucă, Victor Slav etc.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au două fiice împreună, pe Smaranda, în vârstă de 3 ani și pe Ilinca. Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe propriul copil.

Codin Maticiuc, mesaj despre fiicele lui

În urmă cu câteva zile, Codin Maticiuc a transmis un mesaj în care a vorbit despre dragostea nemărginită pe care o poartă fiicelor sale.

„Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: „mâine”. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.

M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. „Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?” Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama. Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”, a scris Codin în urmă cu trei zile.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton