Homepage  / Vedete româneşti

Ce a spus Codin Maticiuc despre fosta lui iubită, Gina Pistol

Ce a spus Codin Maticiuc despre fosta lui iubită, Gina Pistol

de Roxana Mirea,

Codin Matiuc a avut iubite cu nume sonore din lumea mondenă, precum Gina Pistol, Anna Lesko, Alina Crişan, Maria Dinulescu și Corina Zugravu. Recent, acesta a vorbit despre fostele lui iubiri, despre fiica lui pe care a răsfățat-o recent cu o vacanță la Paris, dar și despre  campania sa de strângere de fonduri pentru renovarea spitalelor din țară.

Cum se înțelege Codin Maticiuc cu fostele iubite

Codin Maticiuc a împlinit marți, 5 octombrie, vârsta de 41 de ani. Nu este un secret pentru nimeni faptul că acesta a iubit cele mai frumoase femei din showbiz, cum ar fi Gina Pistol, Anna Lesko, Alina Crişan, Maria Dinulescu și Corina Zugravu sau fostele vedete TV Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ. În plus, în urmă cu doi ani, Codin Maticiuc a avut o relație cu Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Acesta a mărturisit că a rămas în relații bune cu toate fostele lui iubite. În plus, Codin a spus că se înțelege foarte bine și cu Smiley, actualul iubit al Ginei Pistol.

Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a dezvăluit Codin Maticiuc pentru Impact-Playtech.

Codin Maticiuc și-a dus fiica la Disneyland

Codin Maticiuc își serba ziua de naștere prin organizarea petrecerilor cu ștaif, la care era prezentă toată spuma lumii mondene. Ei bine, anul acesta aniversarea lui l-a prin în Franța, cu fiica lui, în parcul de distracții Disneyland.

Acum două zile ne-am întors din Franța, unde am fost cu fata mea. Am dus-o pentru prima oară în parcul de distracții Disneyland. Asta a fost petrecerea mea, să-mi duc copilul la Paris. Pe aici, din cauza restricțiilor, nu mai poți organiza nimic”, a mai declarat Codin Maticiuc pentru sursa menționantă mai sus./

Codin și fiica lui

Codin, implicat în renovarea spitalelor din România

În ziua în care a împlinit 41 de ani, Codn Maticiuc a scris pe Facebook următorul mesaj: „Azi îmbătrânesc. Dar, nu degeaba, anul ăsta am terminat de renovat etajul 7 de la Fundeni și asta în memoria Lăcrămioarei, #fatadela702. Dacă vreți să-mi urati de bine sau de rău vă rog s-o faceți dând un follow la Fundația Metropolis aici și s-o căutați și pe Instagram să faceți același lucru. Anul ăsta împlinesc superba vârstă de 41 de ani, așa că m-am gândit să încerc să strâng 41.000 euro.”

Codin este implicat de câțiva ani în renovarea spitalelor din întreaga țară.

Codin Maticiuc

„Acum, ne zbateam să strângem bani pentru o altă secție a Spitalului Fundeni. O să coste foarte mult, încă n-am un deviz, dar e, undeva, la 250.000 de euro.

Iar la spitalul din Tecuci ne dorim să achiziționăm 250 de paturi. Nevoi financiare sunt infinite, nu e vorba doar de o sumă”, a mai declarat Codin.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton