Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac. Suma uriașă pe care i-a donat-o actorul

Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre Mihai Bendeac. Suma uriașă pe care i-a donat-o actorul
15

de Andra Stana,

Codin Maticiuc a postat pe Facebook un mesaj dedicat lui Mihai Bendeac. Actorul din Clanul a dezvăluit un detaliu inedit despre bunul său prieten, și anume că este extrem de darnic, deși nu se laudă cu asta.

Codin Maticiuc a mărturisit că Mihai Bendeac este una dintre vedetele darnice de la noi din țară. Și asta pentru că fosta vedetă de la iUmor este cel mai mare sponsor al inițiativei Spitale Publice din Bani Privati. Joi, 16 februarie, cu ocazia zilei de naștere a lui Bendeac, Maticiuc a dezvăluit suma de bani pe care acesta a donat-o către această cauză.

Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor al inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati. Nu e vorba de inventatorul IPhone, CEO-ul de la Cola, fondatorul Facebook sau măcar Țiriac. Astăzi s-a născut Mihai Bendeac, omul care a donat proiectului nostru 235.000 euro, bani cu care noi am reușit să FACEM.

La mulți ani si mulțumim, Mihai! Noi și toți cei care donează am devenit mai puternici și astăzi numărăm deja secții renovate complet, lifturi construite in spitale, peste 1000 de paturi schimbate și vom ajunge în cât mai multe orașe și spitale din România.”, a scris joi actorul din „Clanul”, pe rețeaua de socializare. 

Codin Maticiuc, detalii din viața de familie

Codin Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Smaranda și Ilinca. În plus, Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care actorul din „Clanul” îl iubește ca pe propriul copil.

Acum câteva săptămâni, Codin Maticiuc și iubita lui și-au botezat fiica cea mică, pe Ilinca. 

În dreptul unor imagini emoționante de la eveniment, actorul a dezvăluit că biserica unde a fost creștinată micuța a fost ridicată cu ajutorul tatălui lui.

Codin Maticiuc, povestea emoționantă a bisericii în care a fost botezată fiica lui, Ilinca.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Codin Maticiuc, imagini de la botezul fiicei sale

Codin Maticiuc și Ana Pandeli trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani de zile. Din iubirea celor doi, au venit pe lume două fetițe, Smaranda și Ilinca. În plus, Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care actorul din „Clanul” îl iubește ca pe propriul copil.

Acum câteva săptămâni, Codin Maticiuc și iubita lui și-au botezat fiica cea mică, pe Ilinca. În dreptul unor imagini emoționante de la eveniment, actorul a dezvăluit că biserica unde a fost creștinată micuța a fost ridicată cu ajutorul tatălui lui.

„Botezul fetitei mele și minunea din Titan

Botezul fiicei mele Ilinca fost acum câteva săptămâni la biserica Sfântul Ilie din Titan. As vrea să vă spun povestea acestei biserici. Ea a început la moartea bunicii mele din partea tatălui. Dorința ei a fost sa fie îngropată în satul în care s-a născut, satul Livezi.

Tatăl meu i-a îndeplinit această dorință și după slujbă s-a adresat preotului de acolo. I-a propus să construiască o mini cantină acolo, lângă biserică, să angajeze două femei și să dea de mâncare oamenilor sărmani din zonă, tatăl meu urmând să trimită bani săptămânal pentru a susține acest proces. Preotul a refuzat. I s-a părut mult de muncă și multă responsabilitate. A cerut însă 2000 de lei. Tatăl meu i-a dat banii dezamăgit”, a început să povestească actorul.

În continuare, Codin Maticiuc a povestit cum a fost construită biserica Sfântul Ilie și cât timp a durat totul.

„A plecat de acolo spre București și a cumpărat un ziar. Acolo a citit despre un preot din cartierul Titan care se chinuie singur să ridice o biserică. S-a dus de îndată într-acolo. A găsit o fundație, patru pereți, o schelă, câțiva muncitori și un panou cu autorizația de construcție cel puțin ciudat căci la „termen de finalizare” era trecut „când o vrea Dumnezeu”.

„Minunile există. Este doar alegerea noastră dacă le vedem sau nu”

I-a întrebat pe muncitori unde îl poate găsi pe preot. Unul dintre ei i-a întins mâna „părintele Costescu”. A fost începutul unei prietenii care durează și-n ziua de astăzi, cei doi construind împreună biserica Sfântul Ilie. A durat ceva ani. Clopotele le-au adus de la Viena și au umblat prin zeci de biserici ca să aleagă pictorii pentru pereți.

Anii au trecut și la un moment dat preotul și-a văzut prietenul abătut. L-a întrebat ce are, tata nu a vrut să-l încarce. El a insistat și tata i-a povestit cum o construcție de a noastră fusese oprită de un proces civil cu o doamnă extrem de vigilentă și procesomană. Când preotul a aflat numele acesteia a pus mâna pe telefon. În jumătate de oră, doamna respectivă era la biserică. Era enoriașă la Sfântul Ilie. I-a mulțumit tatălui meu ca a construit-o și și-a retras de îndată acțiunea din instanță. Tatăl meu a amuțit. Minunile există. Este doar alegerea noastră dacă le vedem sau nu”, a mai scris Codin Maticiuc.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton