Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, mesaj emoționant de ziua iubitei sale. Ce a dezvăluit despre relația cu Ana Pandeli

Codin Maticiuc, mesaj emoționant de ziua iubitei sale. Ce a dezvăluit despre relația cu Ana Pandeli
11

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc a publicat un mesaj emoționant, pe pagina lui de Instagram, ieri, 28 septembrie, cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui, Ana Pandeli. Codin și Ana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și din iubirea lor, a venit pe lume o fetiță, Smaranda, iar cel de-al doilea copil este pe drum. În plus, Ana Pandeli mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin Maticiuc îl iubește ca pe propriul fiu.

Codin Maticiuc, declarație de dragoste pentru Ana Pandeli

Ana Pandeli și-a sărbătorit ziua de naștere, ieri, 28 septembrie, iar Codin Maticiuc nu a lăsat această ocazie specială să treacă neobservată. El a publicat o serie de imagini cu aleasa inimii sale și a transmis un mesaj emoționant despre relația lor. Codin Maticiuc a dezvăluit că fiica lui îi cere Anei să îi spună în fiecare seară aceeași poveste.

„Fără de sfârșit.

În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: „cum a cucerit-o Codin pe Ana”. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc.

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock.

I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă.

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Codin-Maticiuc-declaratie-de-dragoste-pentru-Ana-Pandeli-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton