Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc, prima imagine cu chipul Ilincăi, cea de-a doua fiică. „Abia de azi am și eu voie s-o postez”

Codin Maticiuc, prima imagine cu chipul Ilincăi, cea de-a doua fiică. „Abia de azi am și eu voie s-o postez”
8

de Roxana Mirea,

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară pe 10 octombrie 2022. Încă de atunci, fanii lui așteaptă cu nerăbdare să vadă o imagine cu chipul Ilincăi. Ei bine, dorința lor s-a îndeplinit. În ziua în care micuța Ilinca a împlinit șase luni, Codin Maticiuc a publicat prima imagine cu chipul ei.

Codin Maticiuc, prima imagine cu chipul celei de-a doua fiice

Codin Maticiuc se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și persoanal. Actorul din serialul „Clanul” a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu șase luni. Acesta a mai publicat imagini cu mezina familie, dar niciuna în care să i se vadă fața. Acum, în ziua în care fiica lui, Ilinca, a împlinit șase luni de viață, Codin Maticiuc a publicat prima imagine cu chipul ei.

Șase luni face astăzi fata mea și conform înțelegerilor abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic:

Ilincuța, fata mea,

De Tonitza mai trăia,

Doar pe tine te picta!”, a scris Codin Maticiuc în dreptul imaginii cu micuța lui.

În urmă cu câteva zile, Codin își anunțase fanii că urmează să publice cât mai multe imagini cu cea de-a doua lui fiică. Acesta a dezvăluit că nu a postat poze cu Ilinca până acum pentru că aștepta aprobarea partenerei sale.  

În patru zile, fetița mea cea mică, Ilinca, împlinește șase luni de zile și îmi iese și mie autorizația de postări. Am depus această autorizație la primăriță (nevastă-mea) cu câteva luni înainte să se nască (aici și eu șmecher). Mare luptă a fost că nu prea a fost de acord, dar eu aveam PUG și PUZ de la Smaranda luate și n-a mai avut cum să n-o emită. Așa că, Internet, pregătește-te. Vine Ilinca!” a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au două fiice împreună, pe Smaranda și pe Ilinca. Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl iubește ca pe propriul copil.

codin-maticiuc-fiica-ilincaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton