Homepage  / Galerie foto

Colecția de accidentări de la „Dansează printre stele”

Colecția de accidentări de la „Dansează printre stele”

de Redactia Tvmania

Dansurile cu care au încântat publicul primei ediții nu s-au făcut fără efort și sacrificii. A doua coregrafie pare însă și mai greu de realizat, pentru că pe lângă oboseala acumulată și tensiunea creată de faptul că încă nu se cunoaște clasamentul final al primei ediții, concurenții s-au accidentat pe capete.

„Mă doare tot”, spune Alina Pușcaș. „Picioarele mă dor cel mai mult. Coastele mă dor de la prizele pe care le exersăm, genunchii de la o căzătură de săptămâna trecută și recent m-am lovit în timpul unei prize și la bazin”, continuă Alina.

”Te cunosc de undeva!” pare să-i spună și mai convingător Cosmin Seleși, care îi împărtășește durerea. „Mă dor toate, de la degetul mare de la piciorul drept, până la degetul mare de la piciorul stâng. Fiecare bucată de pe traseu mă doare”, povestește actorul.

Diana Munteanu Niculescu a fost cât de poate de atentă să nu își forțeze coasta fracturată, dar acum, pentru că rumba presupune ca picioarele să fie foarte întinse, frumoasa știristă are acum probleme și la nivelul membrelor inferioare. „Picioarele mele nu sunt obișnuite să se întindă așa tare și mai sunt încă mișcări pe care nu le pot face din cauza fracturii. E greu, dar sper eu să iasă totul bine”, spune încrezătoare partenera lui Ștefan Ciubotaru.

Colegă de suferință îi este și Alina Eremia, care se chinuiește de 10 zile cu un junghi intercostal puternic. „Este neplăcut pentru că mă blochează mult la mișcări și mă doare atunci când trag aer în piept. Chiar și în aceste condiții repetăm din greu, pentru că săptămâna aceasta vrem și mai mult de la noi”, recunoaște artista.

Foarte solicitante i se par pozițiile de rumba și lui Nicolai Tand. „Mă dor umărul drept, partea dreaptă a gâtului și niște tendoane. Dansăm rumba și e foarte greu”, mai spune el.

Jazzul însă l-a pus în mare dificultate pe Mihai Ristea. „Am simțit că cedez fizic în a doua zi de repetiții pentru acest dans. La un moment dat, pur și simplu nu mai puteam să mă mișc”, își amintește partenerul Luizei Comșa.

Speak are dureri la un umăr încă de ediția trecută. „Am fost la doctor și mi s-a spus că am mușchii blocați, iar acum urmez un tratament câte o oră pe zi”, mărturisește artistul.

Raluka are și ea o întindere la picior, dar s-a obișnuit deja cu durerile, așa că acum e senină: „peste astea trecem repede”, spune împăcată Raluka.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton