Homepage  / Cinema / Vedete străine

Colin Farrell va juca rolul principal din serialul HBO Max „The Batman Penguin Spin Off”

Colin Farrell va juca rolul principal din serialul HBO Max „The Batman Penguin Spin Off”

de Andreea Hentea,

Colin Farrell (45 de ani) va relua în viitorul serial rolul maleficului Oswald Cobblepot alias „The Penguin”, pe care l-a jucat și în așteptatul film „The Batman” (2022), cu Robert Pattinson, scrie collider.com. 

Colin Farrell, pe care tocmai l-am văzut în rolul fiorosului Henry Drax din miniseria HBO „Apele Nordului”, va juca rolul principal din serialul „The Batman Penguin Spin Off”, care se va lansa în 2023. Noul serial este derivat din așteptatul film „The Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul lui Batman, care va avea premiera pe 4 martie 2022. 

Colin Farrell a jucat în film rolul lui Oswald Cobblepot alias „The Penguin”, antagonistul lui Batman, pe care viitorul spin-off difuzat de HBO Max îl va avea ca personaj central. Pinguinul este una dintre cele mai dezgustătoare figuri din universul Batman. El a fost interpretat memorabil de către Danny De Vito, în filmul „Batman revine” (1992), regizat de Tim Burton. Acolo, Pinguinul amenința să distrugă întregul Gotham cu o armă cumplită și avea de partea sa un întreg grup de creaturi diabolice. 


Deși ideea realizării unui serial derivat din film era mai veche, implicarea lui Colin Farrell nu fusese confirmată până acum. După ce a intrat în pielea grotescului personaj în filmul cu Robert Pattinson, pe care îl vom vedea la primăvară, Colin Farrell va continua povestea Pinguinului în serial, în care acesta se va lupta să-i controleze pe cei mai cunoscuți criminali din Gotham, punând stăpânire pe oraș. 

Un actor care știe ce să aleagă

Cunoscut pentru rolurile memorabile pe care le-a abordat de-a lungul timpului, Farrell a apărut într-o mulțime de filme apreciate de critici, printre care „Domnișoara Julia” / „Miss Julie”, „Homarul” / „The Lobster”, „Aventuri în Bruges” / „In Bruges” (care i-a adus Globul de Aur în 2009), „Uciderea cerbului sacru” / „The Killing of a Sacred Deer” și multe altele. Actorul irlandez a avut însă roluri interesante și în seriale, precum cel din al doilea sezon al serialului HBO „Detectivii din California” / „True Detective” și în miniseria HBO „Apele Nordului” / „The North Water”.

Recent, Colin Farrell a lucrat din nou cu colegul său Brendan Gleeson și cu scenaristul și regizorul Martin McDonough (cu care a colaborat la neuitatul „Aventuri în Bruges”) la drama „The Banshees of Inisherin”, la care s-au încheiat deja filmările.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton