Homepage  / Articole

Colin Firth a devenit prințul salvator al lui Meryl Streep

Colin Firth a devenit prințul salvator al lui Meryl Streep

de Redactia Tvmania

După ce a jucat rolul de erou în numeroase filme, Colin Firth a arătat lumii întregi că are calitățile necesare pentru a fi un prinț salvator și în viața de zi cu zi. El a recuperat pantoful pierdut de Meryl Streep și a îngenunchiat pentru a o ajuta să se încalțe în timpul galei Premiilor BAFTA, organizate cu două zile în urmă.

Actorul era pe scenă și tocmai o anunțase drept câștigătoare la categoria „cea mai bună actriță” (pentru rolul din „The Iron Lady”), când Meryl Streep a început practic să țopăie până la microfon. Din grabă, actrița și-a pierdut unul dintre pantofi, dar asta nu a oprit-o să își ia premiul, scrie dailymail.co.uk.

După ce Colin Firth a ajutat-o să se încalțe, Meryl Streep a reușit să își spună discursul. Cu toate acestea, din cauza emoțiilor, actrița a uitat să îi mulțumească celui care s-a ocupat de coafurile ei în ultimii 35 de ani.

„Am uitat să-i spun numele, și totul din cauza pantofului meu”, a spus Meryl Streep după ce a ridicat premiul.

Urmăriți înregistrarea Galei Premiilor BAFTA 2012, dar și momentul cu pantoful buclucaș al lui Meryl Streep, diseară, începând de la ora 20.00, pe HBO.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3s2D6gs1Ui0[/youtube]

Citește și:

Câștigătorii Premiilor BAFTA 2012

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton