Homepage  / Articole

Colin şi Keira, întâlnire pe “London Boulevard”

Colin şi Keira, întâlnire pe “London Boulevard”

de Redactia Tvmania

William Monahan, scenaristul filmului “Cârtiţa” (care a obţinut patru premii Oscar, printre care şi cel pentu scenariu), îşi face debutul regizoral cu pelicula “London Boulevard”.

Filmul spune povestea unui infractor eliberat condiţionat din închisoare pe nume Mitchell (Colin Farrell), care se îndrăgosteşte de Charlotte (Keira Knightley), o actriţă celebră, în timp ce face pe bodyguard-ul pentru ea. Pentru a o putea proteja pe femeia iubită (care este în permanenţă vânată de paparazzi), Mitchell trebuie, mai întâi de toate, să-şi pună ordine în viaţă. Iar acest lucru nu este foarte simplu pentru fostul puşcăriaş. Gangsterul Gant (Ray Winstone) nu-i dă pace şi îi pune beţe în roate, mai ales când se simte refuzat.

Colin Farrell, în vizorul Rihannei

 

Dacă în film Keira Knightley şi Colin Farrell trăiesc o pasională poveste de dragoste, în viaţa reală, lucrurile nu sunt atât de tumultoase pentru cei doi actori. După despărţirea de actorul Rupert Friend, la sfârşitul lui 2010, Keira nu şi-a găsit încă fericirea, însă este în căutări. Ea a fost văzută, la începutul lunii, în comania unui bărbat misterios ieşind dintr-un club londonez. Cât priveşte cariera, frumoasa actriţă în vârstă de 25 de ani va apărea, anul viitor, în filmul “Regele Lear”, alături de nume sonore precum Anthony Hopkins, Naomi Watts şi Gwyneth Paltrow.

La capitolul cuceriri, Colin Farrell se pare că stă mai bine decât partenera sa de film. Conform celor de la ziarul “The Sun”, Rihanna l-a tot bombardat în ultimul timp cu mesaje cu tentă romantico-erotică. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul anului trecut, în timp ce au filmat pentru o emisiune TV, şi probabil Rihanna, verificându-şi agenda, şi-a dat seama că la Colin nu a punctat. Şi cum amândoi nu au momentan parteneri, sunt liberi să se cupleze. Doar Farrell (34 de ani) are obligaţii pentru cei doi băieţi ai săi, unul de un an şi jumătate, pe care îl are cu o actriţă de origine poloneză, Alicja Bachleda-Curus, şi altul de şapte ani (care suferă de o boală genetică), pe care l-a făcut cu modelul Kim Bordenave. În 2012 Farrell va juca în remake-ul de la SF-ul “Total Recall”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton