Homepage  / Articole

Colunga s-a apucat de cântat la cerere

Colunga s-a apucat de cântat la cerere

de Redactia Tvmania

Producătorul Juan Osorio vrea neapărat să-l vadă pe Fernando Colunga şi în ipostaza de cântăreţ. Acesta i-a cerut actorului în vârstă de 46 de ani să interpreteze coloana sonoră a telenovelei în care joacă alături de Blanca Soto, “Porque el amor manda”.

 

Astfel, Fernando va cânta alături de Maria Jose melodia de pe genericul telenovelei, iar Juan Osorio este foarte încântat de acest lucru.

 

“Chiar dacă nu are încredere în vocea sa, Fernando s-a arătat entuziasmat, iar experţii mi-au spus că acesta chiar poate cânta. Am încredere în el şi în talentul său. Vom vedea dacă interpretează doar un fragment sau mai mult”, a zis Juan Osorio.

 

Telenovela în care Fernando şi Blanca (pe care o ştiţi din “Eva Luna”) vor face pentru prima oară pereche va avea premiera în Mexic pe 8 octombrie. Alături de ei vor mai juca, printre alţii, Erick Elías, Ninel Conde şi Jorge Aravena.

 

Serialul este un remake după o producţie columbiană, “Secretarul”, iar Fernando face un rol cu accente comice, neobişnuit pentru el dacă ne gândim la personajele pe care le-a interpretat în telenovele clasice precum “Amor real” sau “Stăpâna”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton