Homepage  / Articole

Colunga, scos din pepeni de Eduardo Capetillo

Colunga, scos din pepeni de Eduardo Capetillo

de Redactia Tvmania

Fernando Colunga, protagonistul din telenovela „Împreună pentru totdeauna”, difuzată de Acasă, s-a luat la bătaie cu Eduardo Capetillo, colegul său de pe platourile de la telenovela „Soy tu dueňa” la care cei doi filmează în prezent.

.

Fizicul de invidiat al lui Fernando Colunga naşte invidii între colegii de platouri.

Eduardo Capetillo (40 de ani), pe care l-aţi putut vedea în telenovele precum „În numele iubirii”, „Focul iubirii” şi „Mama vitregă”, şi-a creat un renume pe platourile de filmare pentru temperamentul său exploziv şi chiar a fost catalogat ca agresiv, sau capricios. Cel mai recent conflict al său a fost cu Fernando Colunga (44 de ani). Chiar dacă în serialul „Soy tu dueňa” (remake-ul telenovelei „Stăpâna”, difuzată în trecut de Antena 1) ei interpretează doi buni prieteni, în afara platourilor, lucrurile nu stau chiar aşa.

Capetillo a declarat că nici măcar nu vrea să-şi asocieze imaginea cu cea a lui Colunga, pentru că vieţile, obiceiurile şi gusturile lor sunt total diferite, iar Colunga ar face bine să nu se apropie de el. Problemele lui Capetillo se pare că au raţiuni estetice, deoarece actorului îi repugnă faptul că Fernando Colunga are atât de mare grijă de chipul şi corpul său şi spune că acesta este metrosexual.

Eduardo Capetillo

Eduardo Capetillo

Conflictul dintre cei doi a izbucnit în momentul în care Fernando a întârziat la o scenă pe care trebuia să o filmeze în natură pentru că a stat să-şi aplice tot felul de creme împotriva razelor UV, dar şi antibacteriene. Iritat, Capetillo a spus că Fernando „se poartă ca un homosexual”. Colunga s-a enervat foarte tare şi a vrut să-i aplice o corecţie lui Eduardo pe care să nu o uite aşa uşor, doar că cei din echipa de producţie au intervenit imediat şi nu i-au lăsat pe cei doi să se bată. De la incident, relaţia dintre Fernando şi Eduardo merge din rău în mai rău şi nu se ştie dacă actorii vor reuşi să termine împreună filmările la telenovelă, sau scenariştii se vor vedea obligaţi să şteargă personajul lui Capetillo din scenariu.

Atât Fernando Colunga, cât şi Eduardo Capetillo au fost, în trecut, partenerii Thaliei în telenovelele „Sărmana Maria”, respectiv „Marimar”, doar că singurul care a avut-o drept iubită pe frumoasa cântăreaţă şi în viaţa reală a fost Colunga, ei fiind iubiţi în perioada când au filmat pentru „Sărmana Maria”. În prezent, Fernando este unul dintre cei mai doriţi burlaci din Mexic, iar Capetillo este căsătorit cu actriţa Bibi Gaytan cu care are trei copii.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton