Homepage  / Cinema

Comedia romantică „Nuntă à la grec” (2002) va avea o continuare

Comedia romantică „Nuntă à la grec” (2002) va avea o continuare

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine greacă Nia Vardalos (51 de ani) – care a scris şi a jucat rolul principal din comedia romantică „Nuntă à la grec” (2002) – pregăteşte un nou scenariu despre aceleaşi personaje, anunţă contactmusic.com.

Filmul era povestea unei grecoaice, Toula Portokalos (Vardalos), care se îndrăgosteşte de un un american, Ian Miller (John Corbett), iar cei doi actori îşi vor relua rolurile în viitoare continuare. „Acum că sunt mamă, sunt gata să scriu următorul capitol din povestea familiei mele.

Evident că vor fi câţiva jurnalişti blazaţi care vor spune că am rămas fără bani sau (fac asta doar pentru că) vreau să-l sărut din nou pe John Corbett. Una dintre aceste presupuneri e adevărată”, glumeşte actriţa.

Cei doi actori au mai făcut echipă o dată, după „Nuntă à la grec”, în comedia romantică „Urăsc Ziua Îndrăgostiţilor” (2009).„Nuntă à la grec” a fost un succes de casă, a fost nominalizat la Oscar pentru scenariu original şi este şi până astăzi comedia romantică cu cele mai mari încasări din istorie (peste 241 de milioane de dolari).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton