Homepage  / Seriale / Televiziune

„Comisarul Ricciardi”, cel mai nou serial italian de la TVR 2. Care este intriga acestui thriller palpitant

„Comisarul Ricciardi”, cel mai nou serial italian de la TVR 2. Care este intriga acestui thriller palpitant

de Redactia Tvmania,

„Comisarul Ricciardi”, noua producție italiană din grila TVR 2, se numără printre serialele polițiste recent lansate pe micile noastre ecrane.

De sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 22.00, pe tronsonul deja tradiţional al serialelor italiene, TVR 2 transmite „Comisarul Ricciardi” („Il commissario Ricciardi”), o miniserie în șase episoade realizată în 2021, inspirată de seria de romane polițiste scrisă de Maurizio De Giovanni.

La începutul anilor 1930, în plin regim fascist, comisarul Luigi Alfredo Ricciardi (Lino Guanciale) este cel mai mare duşman al criminalilor din Napoli. Dotat cu o minte strălucită şi obsedat să-şi facă datoria până la capăt, tânărul se dedică trup şi suflet meseriei. Chiar dacă viaţa sa personală pare pustie, inima îi bate pentru două femei: Enrica, o tânără profesoară delicată şi simplă, și Livia, o văduvă frumoasă și bogată. Dar dincolo de înverşunarea cu care îşi conduce anchetele, Ricciardi ascunde un secret teribil, un dar moştenit de la mama lui, sau mai degrabă o povară: stafiile oamenilor ucişi sau morţi în accidente violente îl bântuie şi îi împărtăşesc ultimele lor gânduri.

La sfârșitul lunii februarie, încep filmările pentru sezonul 2.

Trailer „Comisarul Ricciardi”:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton