Homepage  / Știri

Compania media ViacomCBS își schimbă denumirea în Paramount

Compania media ViacomCBS își schimbă denumirea în Paramount

de Redactia Tvmania

Compania media ViacomCBS va deveni Paramount și va reuni sub același nume portofoliul său principal de companii de divertisment premiu. 

Pe lângă schimbarea numelui, compania a anunțat că își dorește să își alinieze planurile la succesul global de care se bucură platforma de streaming  Paramount+

Cu Paramount+ și SkyShowtime, compania va oferi servicii de streaming disponibile în peste 60 de piețe din Marea Britanie, America Latină, Canada, Australia, Coreea de Sud, Caraibe și toate piețele majore din Europa până la sfârșitul acestui an.

PARAMOUNT+ ȘI SHOWTIME în România?

Abonații Paramount+ se vor putea bucura în curând de SHOWTIME într-o nouă ofertă integrată ce îmbină ambele servicii într-o platformă de streaming extrem de variată. Utilizatorii din Statele Unite vor putea opta între 2 variante de abonament, cu prețuri variind între $11.99 (varianta clasică) și $14.99 (varianta premium).

Directorii companiei au declarat anterior că SkyShowtime și Paramount+ nu vor fi disponibile în aceleași țări, deși conținutul va comun și distribuit între cele două, scrie variety.com.

Cel mai probabil, în România, va fi lansat Showtime. La începutul lunii februarie s-a anunțat că platforma de streaming SkyShowtime va fi lansată în România anul acesta. Aceasta a primit toate avizele legale pentru lansarea în peste 20 de piețe europene, în 90 de milioane de gospodării, au anunțat Comcast Corporation și ViacomCBS Inc.

Ce filme și seriale vor fi disponibile pe Paramount+

Cele mai bune filme de pe marile ecrane continuă să vină la Paramount+. Compania a anunțat că, începând cu lansările de filme din 2024, Paramount+ va deveni casa de streaming pentru toate filmele noi Paramount Pictures din SUA, imediat după ce acestea vor rula în cinematografe.

Printre francizele de succes ce vin cu continuări se numără: A Quiet Place, Sonic The Hedgehog, SpongeBob SquarePants Universe, Star Trek, Teen Wolf, Teenage Mutant Ninja Turtles, Transformers 

Francizele dedicate celor mici ce se întorc cu noi episoade sunt  Blue’s Big City Adventure și Dora the Explorer.  

Iubitorii de animații se vor bucura de noi episoade din producții deja iconice și iubite în întreaga lume precum  BEAVIS AND BUTT-HEAD sau  SOUTH PARK. Cei ce preferă show-urile de reality TV, se pot bucura din sezoane noi din All Star Shore, Ink Master, The Challenge: War of the Worlds, The Real World Homecoming: New Orleans

Mai mult, următoarele show-uri reînnoite pe Paramount+ Queen of the Universe, RuPaul’s Drag Race All Stars and The Challenge: All Stars. La nivel internațional și show-urile fenomen Acapulco Shore, Geordie Shore: Return of the OGs și Rio Shore au fost reînnoite. 

Utilizatorii se vor putea bucura de o nouă pagina din povestea lui Taylor Sheridan, cu o nouă serie Yellowstone, dar și de alte producții de succes precum premiatul Land Man, Lioness sau Tulsa King. 

Vor fi lansate NCIS: Sydney și SEAL TEAM MOVIE. De asemenea, seriale internaționale precum: A Gentleman in Moscow (Marea Britanie), Sexy Beast (Marea Britanie), Simon Beckett’s The Chemistry of Death (Germania) sau Yonder (Koreea de Sud) vor debuta pe Paramount+. 

Aceste noi titluri se alătură unei liste tot mai mari de seriale, inclusiv: Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Rabbit Hole și The Offer. În plus, au fost anunțate noi sezoane pentru Halo, Cecilia și Los Enviados (The Envoys), precum și sezonul 2 din Super Pumped și sezonul 7 din Billions. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton