Homepage  / Vedete / Vedete străine

Concertul Celine Dion din București a fost reprogramat. Când va veni artista în România

Concertul Celine Dion din București a fost reprogramat. Când va veni artista în România

de Redactia Tvmania

Concertul Celine Dion, care urma sa aiba loc pe 29 iulie la Arena Nationala din Bucuresti, va fi amanat in contextul pandemiei COVID-19. Evenimentul urmeaza a fi reprogramat pentru 25 iulie, anul viitor. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

          Celine Dion a anuntat astazi ca turneul COURAGE WORLD TOUR va fi reluat in 2021. Datele initial programate pentru anul acesta si amanate apoi din pricina COVID-19 au fost reprogramate pentru primavara anului 2021. Spectacolul din Bucuresti este reprogramat in 25 iulie 2021.

          “Chiar am sperat sa revenim pe scena candva anul acesta, dar nu este nimic mai important decat sanatatea si siguranta tuturor. Toata lumea a trecut printr-o perioada atat de dificila in timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreapta spre toți cei care au suferit. Stiu ca pana la urma vom trece de asta impreuna si vom recupera timpul pierdut. Imi e dor de spectacolele noastre… abia astept sa cant din nou cu voi toti. Aveti grija de voi… ne vedem curand!”, a declarat Celine.

          Pentru managementul artistei si organizatorii evenimentului, siguranta si sanatatea publicului sunt prioritatea numarul unu. COURAGE WORLD TOUR va reincepe in primavara lui 2021 si se va desfasura in 32 de orase din toata Europa pana in vara, inclusiv in Bucuresti.

          Spectacolul Celine Dion de la Bucuresti face parte din turneul “Courage World Tour” de promovare a albumului omonim, ce urma sa cuprinda aproape o suta de orase din intreaga lume. Artista a sustinut deja 52 de concerte sold-out pana in luna martie a acestui an. Evolutia raspandirii coronavirusului si masurile de preventie adoptate de autoritati in ultimele saptamani au determinat-o pe artista sa amane partea Europeana a turneului, treizeci si patru de concerte din douazeci si patru de orase – inclusiv Bucuresti – urmand a fi reprogramate anul viitor.

         Biletele achizitionate pentru concertul Celine Dion cu data de 29 iulie 2020 isi pastreaza valabilitatea si vor putea fi folosite pentru acces in ziua reprogramarii evenimentului, respectiv, in 25 iulie 2021. Participantii la eveniment beneficiaza in continuare de toate drepturile conferite de biletul de access achizitionat si se supun regulamentului organizatoruluitermenilor si conditiilor distribuitorului de bilete și dispozitiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020.

          Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa AICI.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton