Homepage  / Vedete / Vedete străine

Concertul de rămas-bun al lui Elton John va fi difuzat live pe Disney Plus. Când e programat ultimul show al marelui artist

Concertul de rămas-bun al lui Elton John va fi difuzat live pe Disney Plus. Când e programat ultimul show al marelui artist
10

de Andra Stana,

Pe 25 octombrie, în urmă cu 47 de ani, legendara prestație a lui Elton John pe stadionul Dodger i-a adus celebritatea la nivel global. Anul acesta pe 21 noiembrie, Elton John va închide capitolul. Artistul revine pe stadionul Dodger pentru ultimul său spectacol nord-american.

Difuzat în exclusivitate în direct pe Disney+, „Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” este un concert eveniment global, original, live, unic în viață. Fanii din întreaga lume vor avea un loc în primul rând pentru a asista la magia revoluționară a Omului Rachetă, din nou pe stadionul Dodger.

Istorica transmisiune live va dura trei ore și este realizată de Disney Branded Television. Îl vom vedea pe Elton John așa cum publicul nu l-a mai văzut până acum. El va aduce un omagiu evenimentului din 1975 care i-a consolidat succesul global.

Concertul va începe cu „Countdown to Elton Live” de pe stadionul Dodger, la ora 5:55 a.m.

Concertul de rămas-bun al lui Elton John va fi difuzat live pe Disney Plus. Când e programat ultimul show al marelui artistIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Elton John: „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global”

Să simt din nou energia celor mai mari fani, nu doar a celor prezenți pe stadionul Dodger, ci și a celor care ne urmăresc live din întreaga lume, va fi cu adevărat special pentru mine”, a declarat Elton John. „Sunt încântat să sărbătoresc această seară memorabilă la nivel global. Sper ca toată lumea să simtă puterea și bucuria de a cânta pe o scenă emblematică precum Dodger. La fel ca acum aproape 50 de ani”.

„Elton John: concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger” va comemora o seară de referință în istoria muzicii în timp ce va fi susținut în timp real pe stadionul Dodger, oferind celor peste 50.000 de fani prezenți și a nenumăraților admiratori din întreaga lume, șansa rară de a se bucura de cele mai mari hituri ale artistului din ultimii 50 de ani.

De asemenea, Dua Lipa, Kiki Dee și Brandi Carlile se vor alătura lui Elton John pe scenă.

După ce a colaborat cu multe staruri de-a lungul deceniilor, Elton John a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în 2021, revenind în topurile muzicale împreună cu Dua Lipa pentru recentul lor hit Cold Heart (PNAU REMIX), care a ajuns pe locul 7 în topul Billboard Hot 100, pe locul 1 în clasamentul Hot Dance/Electronic Songs și pe locul 1 în topul single-urilor din Marea Britanie la lansarea sa.

Kiki Dee și Elton John au făcut valuri în urmă cu aproape 50 de ani cu piesa Don’t Go Breaking My Heart, care a marcat al treilea single de sine stătător al lui Elton John, după Lucy In The Sky With Diamonds și Philadelphia Freedom.

Brandi Carlile este o fană a legendei internaționale încă de când avea 11 ani. A fost gazda celei de-a 30-a ediții anuale a Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party. Pe cei doi îi leagă o prietenie de-o viață, iar în 2021 au lansat Simple Things, care a făcut parte din albumul The Lockdown Sessions al lui Elton John.

Disney va lansa un documentar original despre Elton John

Această seară spectaculoasă va servi drept preambul pentru mult anticipatul documentar original Disney din 2023 „Goodbye Yellow Brick Road: The Final Elton John Performances and the Years That Made His Legend”, realizat de R.J. Cutler, nominalizat la Oscar®, și regizorul David Furnish.

Documentarul va prezenta imagini inedite de la repetiții și concerte din ultimii 50 de ani, din arhiva personală și interviuri exclusive.

Portretul lui Elton John va evidenția, de asemenea, ultimele sale luni de turneu. Va fi o privire retrospectivă asupra primilor cinci ani extraordinari ai carierei sale, între 1970 și 1975. Atunci a lansat 10 albume emblematice, dintre care șapte au ajuns pe locul 1 în topurile Billboard, devenind un fenomen global.

Filmul va participa la festivaluri și va rula în cinematografe înainte de a fi difuzat pe Disney+.

Sursa foto: Disney Plus

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton