Homepage  / Televiziune

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef, 17 martie 2022. Ce i-a transmis Chef Hadad

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef, 17 martie 2022. Ce i-a transmis Chef Hadad
7

de Roxana Mirea,

Un alt concurent a fost eliminat de la MasterChef 2022, în ediția de aseară, 17 martie, de la Pro TV. Echipa albastră a fost cea care a intrat la proba eliminatorie, iar concurenții au primit sarcina de a prepara burgeri. În plus, fiecare trebuia să găsească un nume pentru burgerul lui.

Alt concurent eliminat de la MasterChef, 17 martie 2022

La ultima probă de aseară, din competiția MasterChef 2022, concurenții au trebuit să gătească burgeri și să le dea și o denumire. Unii s-au arătat încântați, pentru că au mai gătit acest preparat tipic pentru street food.

La proba sub presiune au intrat Maria, Nicolle, Ramona, Alin, Marco și Daniela.

„Experiență ca asta eu nu am mai trăit în viața mea. M-am simțiti atât de mică, cu o responsabilitate atât de mare. Nu cred că am mai avut vreodată caruselul ăsta de emoții”, a spus Maria.

A fost o seară cu burgeri buni. Sunt impresionat. Și colegii mei la fel. Totuși, asta nu schimbă faptul că suntem în competiția MasterChef”, le-a spus Chef Hadad concurenților.

Imediat după aceea, acesta a dat verdictul. „Alin, lasă șorțul și părăsește competiția MasterChef. Burgerul tău a fost cel mai slab din seara asta și e păcat, dar continuă să gătești. Nu te lăsa. Ai mâinile bune, ai sufletul bun.”

Așadar, Alin Marică este concurentul eliminat în ediția de aseară, 17 martie, a emisiunii MasterChef 2022, de la Pro TV.

masterchef-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton