Homepage  / Televiziune

Concurenta care a reușit să întoarcă patru scaune la „Vocea României” 2022! I-a lăsat mască pe antrenori

Concurenta care a reușit să întoarcă patru scaune la „Vocea României” 2022! I-a lăsat mască pe antrenori

de Roxana Mirea,

„Vocea României” 2022, sezonul 10, a avut premiera vineri, 9 septembrie, iar o concurentă a reușit să îi impresioneze în mod special pe cei cinci atrenori. Cu toții au rămas surprinși de vocea incredibilă a Danei, care a venit la „Vocea României” la insistențele prietenilor.

Concurenta care a reușit să întoarcă patru scaune la „Vocea României” 2022

„Vocea României” 2022, sezonul 10, a avut premiera vineri, iar o concurentă a reușit să-i dea pe spate pe cei cinci antrenori: Smiley, Theo Rose, Irina Rimes, Denis Roabeș și Tudor Chirilă.

Mamă, ce voce are! N-ai cum… trebuie să ne întoarcem. (…) Doamne, câta mai vocea. Extraordinar! Sunteți fantastică”, i-a spus Smiley lui Theo Rose.

Dana mă numesc și sunt din Timișoara. (…) Sunt actriță”, a spus concurenta după ce s-au ăntors toate cele patru scaune.

Dana s-a decis să se înscrie la Vocea României la insistențele prietenilor săi. Antrenorii s-au luptat s-o convingă să vină la ei în echipă. Cel care s-a întors primul a fost The Motans. Concurenta s-a născut în Reșița și lucrează ca actriță la Teatrul German de Stat. Ea a început să cânte muzică rock în adolescență, când a avut chiar și o formație de muzică, potrivit stirileprotv.ro.

Părinții ei își doreau stabilitate pentru ea, motiv pentru care nu au fost în totalitate de acord cu profesia pe care și-a ales-o. Ea a ajuns să se angajeze în orchestra teatrului, după care s-a decis să studieze actorie. În acelasi timp, Dana făcea parte și dintr-o altă trupă rock cu care cânta la festivaluri și concerte prin Timișoara.

În cele din urmă, Dana a rostit numele antrenorului din echipa căruia a vrut să facă parte. Acesta este Tudor Chirilă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton