Homepage  / Televiziune

Concurenta care s-a plasat pe primul loc la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici: „Doar în marile finale s-a mai întâmplat”

Concurenta care s-a plasat pe primul loc la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ilinca Vandici: „Doar în marile finale s-a mai întâmplat”
5

de Roxana Mirea,

Nu doar fanii emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” au avut parte de o surpriză de proporție în gala emisiunii de la Kanal D, dar și concurentele. Surprinsă, Inlinca Vandici a spus că doar în marile finale s-a mai întâmplat așa ceva. Care dintre concurentele de la „Bravo, ai stil Celebrities” s-a plasat pe primul loc în urma voturilor publicului.

Ultima gală de la „Bravo, ai stil Celebrities” a venit cu surprize pentru fanii emisiunii, dar și pentru concurente și juriu. A venit timpul ca Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, să spună care sunt concurentele care s-au plasat pe primele două locuri în ceea ce privește voturile oamenilor de acasă.

Ilinca Vandici a anunțat care concurentă s-a aflat pe locul al doilea în preferințele publicului la „Bravo, ai stil Celebrities”. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre Sensy, care a avut un procentaj de 20,5%.

„Concurenta care se plasează pe locul doi în preferințele telespectatorilor este SENSY!, a spus Ilinca Vandici.

Sensy, locul 2 la „Bravo, ai stil! Celebrities” în preferințele publicului

Totuși, Sensy nu a avut o reație ieșită din comun la auzul veștii că se află pe locul doi în ceea ce privește voturile oamenilor de acasă. Ilinca Vandici a fost surprinsă să constate că Sensy nu se bucură de vestea care i-a fost dată. Însă, concurenta a explicat și a spus că, într-un fel sau altul, se aștepta la această veste.

Ba da, cumva mă așteptam, adică, mă așteptam să fiu în top trei, patru… pe locul doi chiar nu mă așteptam. Dar primesc foarte multe mesaje, foarte multe, și mă așteptam cumva, așa. Acum, nu știu dacă ele sunt adevărate, dacă ei chiar mă votează și chiar mă susțin cu adevărat, dar primesc foarte multe. Chiar au dreptate, cine îmi spune că m-a votat, chiar m-a votat. Mulțumesc mult!”, a spus Sensy.

r1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Concurenta care s-a plasat pe primul loc

Cu siguranță așteptați să aflați care a fost fericita concurentă care s-a plasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Tocmai acum vine surpriza, Ilinca Vandici fiind surprinsă de faptul că persoana în cauză a reușit să obțină un procentaj de 54,2%, ceea ce este enorm pentru faza aceasta a competiției.

Procentajul ei este de… 54,2%! Este copleșitor, fetelor! Cred că doar în marile finale, în marile finale cred că am mai avut un procentaj de genul ăsta”, a declarat, surprinsă, Ilinca Vandici, potrivit kanald.ro.

Probabil așteptați cu nerăbdare să aflați care este norocoasa concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities” care se bucură de o așa mare popularitate în rândul fanilor emisiunii. Ei bine, aflați că este vorba despre Ruxi.

Doamnelor, domnilor, preferata voastră, până în acest moment, din sezonul șapte Bravo, ai stil Celebrities! este… Ruxi!”, a anunțat Ilinca Vandici.

Ruxi s-a bucurat enorm și a izbucnit în lacrimi de fericire, fiind foarte recunoscătoare pentru încrederea pe care i-o acordă oamenii de acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton