Homepage  / Televiziune

Două concurente noi în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Despre cine este vorba

Două concurente noi în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Despre cine este vorba
8

de Roxana Mirea,

Este posibil ca două concurente noi se să alăturie cât de curând echipei Faimoșilor de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Xonia, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu au fost eliminate din cadrul competiției din Republica Dominicană, așa că producătorii vor aduce în echipă noi concurenţi. Totuși, acest lucru nu se va petrece doar în echipa roșie, ci și în echipa Războinicilor. Ei bine, iată care sunt două potențiale noi concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022.

Concurente noi în echipa Faimoșilor

Două concurente noi urmează să intre în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Surse au declarat pentru click.ro că, în curând, vor sosi în Republica Dominicană noi concurenți. Una dintre vedetele care ar face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022 este Ştefania Stănilă (24 de ani), campioană la gimnastică artistică, cu multe diplome şi medalii câştigate la diverse concursuri de specialitate în ţară şi în străinătate.

survivor-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cea de-a doua concurentă este Chelsea Gandrabura, în vârstă de 21 de ani, care face parte din echipa naţională de polo. Ea a mai participat și la „Splash, Vedete la apă”, de la Antena 1. Chelsea este jucătoare de polo la CS Dinamo Bucureşti, unde ocupă postul de inter stânga. De asemenea, este olimpică la istorie şi studiază la Administraţie Publică.

survivor-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

În plus, este posibil ca și în rândul băieților să fie aduși concurenți noi.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton