Homepage  / Articole

Concurentele de la “Next Top Model”, zeiţe în Efes

Concurentele de la “Next Top Model”, zeiţe în Efes

de Redactia Tvmania

În ediţia de azi, 3 noiembrie, a reality-show-ului de la Antena 1, “Next Top Model”, concurentele au fost protagonistele unui shooting, care a avut loc la Templul Zeiţei Artemis din Efes, Turcia, considerat una dintre cele şapte minuni ale lumii.

Impresionat de graţia celor 10 domnişoare rămase în concurs, Bote le-a pregătit acestora o surpriză de proporţii: nicio eliminare.

Fetele au pozat ca nişte adevărate zeiţe contemporane, elegante, având drept accesorii ochelari şi cărţi vechi. Ele au fost imortalizate rând pe rând în diverse locaţii din Efes, cu precădere în zona bibliotecii, din care a mai rămas astăzi doar o faţadă impresionantă, foarte bine conservată.

Dans ca la Bollywood

Tot astăzi, veţi vedea cum fetele lui Bote au învăţat să danseze ca la Bollywood, de la creatoarea indiană Sushma Patel. Sushma începe prin a le explica fetelor că dansul indian implică foarte multă graţie şi o atenţie deosebită la mişcările mâinilor, ţinută şi, mai ales, o privire impunătoare.

Deşi creatoarea le arată concurentelor pas cu pas coregrafia dansului, acestea încearcă din răsputeri să ţină pasul cu ea şi nu reuşesc decât să îşi dea cu stângul în dreptul. În cele din urmă, Cătălin, furat de ritmurile bollywoodiene şi intrigat de stângăcia fetelor, intervine şi începe să danseze alături de ele.

[imagebrowser id=397]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton