Homepage  / Articole

Concurentele „Next Top Model” gafează din nou

Concurentele „Next Top Model” gafează din nou

de Redactia Tvmania

Cel de-al cincilea episod „Next Top Model” le aduce protagonistelor o provocare de zile mari: prezentare de modă Iceland Fashion Week, pentru trei mari designeri. Lipsa experienţei le trădează din nou pe concurente, care uită sfaturile şi conversează chiar pe scenă.

Cele doisprezece protagoniste Next Top Model vor defila pentru indianca Sushma Patel, o creatoare de modă de la Bollywood, fashion designerul britanic Bo Karter şi celebrul designer român Cătălin Botezatu.

Cătălin le lasă pe cele două creatoare să îşi aleagă modelele, iar în vreme ce Sushma alege şapte concurente, Bo o alege doar pe Irina, care nu îşi mai încape în piele de fericire.

“Am ales-o pe Irina pentru că este unică şi are nişte trăsături care îmi plac foarte mult: piele albă şi păr roşcat…Îmi plac fetele cu aspect victorian, iar ea are un zâmbet care m-a cucerit.”

Cu câteva ore înainte de începerea serii, Cătălin începe riguros repetiţiile şi le avertizează sever pe concurente că de această dată nu este loc de greşeli şi ezitări. Tensiunea se amplifică treptat, pe măsură ce fetele defilează în superbele colecţii.

Ele păşesc mândre, cu atitudine, uitând însă cu desăvârşire cele cerute de Bote la repetiţii: mai presus de toate un stil unitar. “Lucraţi în echipă!” a fost ultima indicaţie din partea designerului.

Cu toate acestea, la finalul defilării pentru Sushma Patel, în plin manej, Bote o observă stupefiat pe Aida cum conversează în văzul tuturor cu colegele de podium. Cum a reacţionat Bote, văzându-le noua ispravă, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări diseară, de la 20:20, într-un nou episod „Next Top Model” by Cătălin Botezatu.

[imagebrowser id=358]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton