Homepage  / Vedete româneşti

Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Ce vedetă și-a pregătit deja ținuta pentru finală

Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Ce vedetă și-a pregătit deja ținuta pentru finală
8

de Redactia Tvmania,

După ce echipa tehnică a plecat deja în America Latină, în această dimineață a venit rândul vedetelor-concurente să plece spre Columbia, prima țară de pe traseul „America Express – Drumul Soarelui”. Cele 9 echipe și-au pregătit bagajaele și au postat ultimele mesaje pe rețelele sociale, înainte de a începe aventura.

A sosit și momentul în care cele 9 echipe, pe care TVmania le-a dezvăluit în exclusivitate, care intră în cursa pentru Amuleta Supremă de la „America Express”, show-ul de aventură difuzat de Antena 1 și prezentat de Irina Fodor, au plecat spre America Latină. Prima lor oprire este Columbia, sudul acestei țări mai precis, unde se va filma până la jumătatea lunii iunie. Apoi traseul va puncta Ecuador și Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care au plecat deja spre America Latină în această dimineață, la prima oră. După escala din Paris, vor ajunge în Columbia.

Prin urmare, toți concurenții au profitat de ocazie și au postat diverse poze și video-uri pe conturile lor de Instagram pentru a-și lua „la revedere” de la fani, căci telefonele lor mobile vor fi confiscate pe timpul filmărilor.

Alexia și Aris Eram, un party de „la revedere!”

Cocnurenții-surpriză ai acestui sezon, copiii vedetei Pro TV Andreea Esca, au avut parte de momente speciale înainte de a ajunge în această dimineață la aeroport. Alexia și Aris Eram au petrecut alături de cei dragi, printre care s-a regăsit și mama lor, la un restaurant și s-au răsfățat cu delicatse. Apoi, Alexia și-a luat la revedere de la iubitul ei, Mario Fresh, care a însoțit-o la aeroport. Cu doar o zi înainte, artistul a avut un concert unde i-a rugat pe cei prezeți să îl ajute să îi facă o surpriză Alexiei. „Iubire, asta e pentru tine”, spune Mario, după care dă semnalul publicului care a strigat în cor: „Succes Alexia!”.

Captura-Alexia-si-ArisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iuliana Pepene și-a ales deja ținuta pentru finala „America Express”, sezonul 6

Prezentatoarea Observatorului de dimineață, Iuliana Pepene, face echipă cu o altă jurnalistă de la Antena 1, cu Sonia Simionov. Cele două sunt extrem de ambițioase și competitive. De altfel, s-au și filmat pe aeroport unde, Sonia a simulat o transmisiune în direct din Columbia.

Cât despre bagaje, tot pe InstaStory, Iuliana Pepene a postat ieri un video în care le dezvăluie urmăritorilor săi ce haine și-a împachetat. Pe lângă multitudinea de bustiere și de colanți, frumoasa prezentatoare a Observatorului și-a pregătit și ținuta pentru finală.

Mia-m luat o fustă, pe care mi-am promis că o s-o port doar în FINALĂ. În finală, baby!”, a spus Iuliana în timp ce filma ținuta respectivă.

Și tot într-un video pe InstaStory, Iuliana și-a întrebat și iubitul, pe Roman, ce va face două luni cât timp ea va fi plecată.

M-a întrebat un tabloid că ce-o să faci tu două luni singur… și care este reacția ta că plec”, spune vedeta Antenei 1, în timp ce se filma alături de partenerul ei. Iar acesta răspunde, glumind: „Cred că o să citesc, am foarte multe cărți de citit… Și, acum că vorbim serios… Putem să vorbim și serios, nu?! Îți transmit toate gândurile mele bune acum, curaj, dă-i înainte, te vreau în finală și…”.

Adică vrei să stau cât mai mult timp plecată”, a fost concluzia Iulianei.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, încă un bebe?

Cei doi au o relație de 16 ani, prin urmare „America Express” va fi un nou test. Cu o zi înainte de plecare, Giulia a postat pe InstaStory mai multe video-uri de la coafor și chiar și o fotografie în care apare alături de fiica sa. „Deja mi-e dor”, a scris artista. În același timp, alături de Vlad, soțului ei, Giulia a răspuns întrebărilor venite din partea urmăritorilor ei.

Printre curiozitățile celor care o urmăresc pe Giulia a fost și „Nu mai faci un bebe în America Express?”. Iar Vlad Huidu a răspuns zâmbind: „Nu știu dacă avem unde!”.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, ținute pe alese

Cum era de așteptat, cele două fashioniste au avut ceva de furcă cu bagajele, căci și-au selectat cu grijă vestimentația. Înainte de a urca în avion, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au filmat în timp ce își făceau bagajele și își alegeau ținutele pe care le vor purta în această competiție. Ajunse pe aeroport, fetele au făcut câte un InstaStory în care au ales doar să le arate admiratorilor lor că sunt pe punctul de a pleca spre „Drumul Soarelui”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, zâmbăreți la prima oră

La fel de entuziasmați de plecarea în aventura „America Express” au fost și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Aflați și ei pe aeroport, în așteptarea avionului, cei doi îndrăgostiți, care vor sărbători 2 ani d ela căsătorie în această vară, au filmat un mic story în care și-au salutat urmăritorii de pe rețelele de socializare. „Bună dimi! Ne-am trezit și plecăm spre America… Express, bineînțeles. Să ne țineți pumnii!”, a spus Edward, în timp ce soția sa a salutat și le-a trimis un pupic admiratorilor lor.

Ionuț Rusu și George Tănase, cu glumele la purtător

Cei doi comedianți demonstrează că umorul face parte din viața lor chiar și la 2 dimineața, în drum spre aeroport. Astfel, aflat în mașină, în drum către Otopeni, Ionuț Rusu le-a transmis și el un mesaj urmăritorilor săi de pe Facebook. „Bună dimineața tuturor oamenilor treji la această oră, la 2 dimineața! A venit momentul să plec la muncă în străinătate. O să plec, sper cât mai mult în America de Sud”, a afirmat comediantul, care a precizat că paginile sale de social media nu vor rămâne abandonate în această perioadă.

În același timp, coechipierul său, Geroge Tănase, a postat pe InstaStory și un clip realizat cu instantanee din avion.

Captura-avion-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton