Homepage  / Televiziune

Concurenții calificați în următoarea etapă la „Românii au talent”, ediția 1 aprilie 2022

Concurenții calificați în următoarea etapă la „Românii au talent”, ediția 1 aprilie 2022
16

de Ioana Maria,

Concurenții au venit în fața juraților de la Românii au talent și au transformat cele mai puternice emoții în atuuri care i-au făcut să arate ceea ce pot. Dintre cei care și-au găsit curajul de a veni pe scenă, cei care i-au convins pe măcar trei dintre jurați s-au calificat în următoarea etapă! 

La momentul filmărilor, cei doi super acrobați de la Duo Prime, din Ucraina nici nu se gândeau la ceea ce urma în țara lor. Cu o relație de aproape 10 ani, aceștia au oferit un moment care i-a lăsat pe toți cu gura căscată și le-a adus aplauze pentru secunde în șir!

Am văzut atât de mulți acrobați care au venit în fața noastră și de fiecare dată mă uimește cât de diferite sunt numerele. Însă, de departe, este cel mai bun pe care l-am văzut”, a declarat cu sinceritate Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur a continuat, oferind o remarcă încărcată de emoție: ”Ați oferit o reprezentare artistică a unei relații sau a unei căsnicii perfecte în care un partener se bazează pe celălalt”.

Iar Andi Moisescu a oferit o concluzie clară: ”Fiecare cadru parcă e un tablou”. Cei doi artiști au primit cei 4 de DA care îi duc în următoarea etapă.  

Concurenții calificați în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA sunt: Hometown Dance, Anastasia Ciobanu, Bludstop Ioan Anca, Bianca Ciocârlan, Happy Kids, Sebastian Crăciun, Daniel Olan Filimon, Anastasiia Khrebto și Alexandru Țurcanu, Ana-Cristina Radu, Zametheea, Iulian Gălușcă, Klek Entos, Anamaria Buțurcă, Andra Bucur și Duo Prime.

Ana-Cristina-RaduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton