Homepage  / Știri / Televiziune

Concurenţii „MasterChef” gătesc dupa fotografii

Concurenţii „MasterChef” gătesc dupa fotografii

de Redactia Tvmania

Un test neaşteptat îi va pune în dificultate pe concurenţii „MasterChef”. Cei 10 rămaşi în cursă primesc din partea juraţilor sarcina de a găti după fotografii. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu le vor prezenta acestora poze cu preparate sofisticate şi le vor da misiunea de a reproduce întocmai platingurile din  fotografii.

Mai mult decât atât, testul îi va pune la grea încercare pe concurenţi şi pentru că aceştia sunt nevoiţi să-şi facă singuri cumpărăturile într-un hypermarket din Capitală, într-un anumit timp dat.

Aşa se face că marţea aceasta de la 20.30, show-ul se transformă într-o cursă contra cronometru: alergătura printre rafturile cu ingrediente din magazin, găsirea ingredientelor potrivite, conform indicaţiilor chef-ilor, întoarcerea în bucătărie şi gătirea propriu-zisă le vor da mari bătăi de cap concurenţilor. Lupta se încinge, mai ales că juraţii au pretenţii din ce în ce mai mari şi nu admit nici un compromis.

Marţi seară la “MasterChef” nu va lipsi nici Cutia misterelor, care aduce noi provocări celor rămaşi în joc, iar chefii vor taxa fiecare greşeală şi vor tăia în carne vie atunci când vor face eliminări.

La doar o săptămână distanţă de ultima ediţie, pe care Pro Tv o va difuza pe 28 mai, de la 20.30, rândurile se strâng, spiritele se încing şi mai tare, iar concurenţii sunt decişi să arate tot ce au mai bun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton