Homepage  / Articole

Concurenții MasterChef gătesc în vârf de munte

Concurenții MasterChef gătesc în vârf de munte

de Redactia Tvmania

În ediţia din 29 mai, de la 20.30, cei rămaşi în cursa pentru marele premiu de la „MasterChef” primesc provocarea de a găti pentru taximetrişti, dar asta nu e tot. Ei vor pregăti mâncare şi pentru turiştii aflaţi la munte şi vor avea onoarea să se întâlnească cu un renumit maestru bucătar, chef-ul israelian Joseph Hadad.

Emisiunea începe cu o probă mai puțin obișnuită, pentru că cele două echipe formate săptămâna trecută vor găti în parcarea unui hipermarket din București. Ei vor prepara mâncarea (mici, chifle şi garnituri) și o vor servi celor 100 de taximetriști prezenți acolo.

Deși pare uşoară la prima vedere, proba le va da de furcă celor două echipe conduse de Petru şi de Liliana. Taximetriştii vor să primească un fel de mâncare consistent, gustos şi care să se poată mânca în grabă. Iar pasta de mici trebuie pregătită la faţa locului. Fiecare echipă va avea la dispoziție două camioane de ingrediente.

“Vestea că vom găti pentru taximetrişti a fost pentru mine una dintre cele mai bune”, spune Simona foarte încântată, “eu sunt taximetristă şi nu mă gândeam vreodată că ‘MasterChef’ ne va da această ocazie”.

Echipa care va pierde testul din parcare va intra la testul sub presiune, acolo unde va avea onoarea, dar şi dificila sarcină, să se întâlnească cu unul dintre cei mai mari şi recunoscuţi chefi, israelianul Joseph Hadad.

Cu încă doi concurenţi eliminaţi în urma acestui test, cei rămaşi în competiţie au parte de o nouă surpriză: bucătăria este dusă pe noi culmi, tocmai la munte, acolo unde echipele au de pregătit masa pentru turişti şi salvamontişti. Cine sunt concurenţii care se vor lupta pentru un loc în finală, veți afla în ediţia “MasterChef” din 29 mai, de la 20.30, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton