Homepage  / Televiziune

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 11 aprilie 2022. Daniel Pavel, două anunțuri importante

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 11 aprilie 2022. Daniel Pavel, două anunțuri importante
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 a fost difuzată aseară, 11 aprilie, la Pro TV. De data aceasta, jocul de imunitate nu s-a mai dat între Războinici și Faimoși, ci între echipe mixte: Vulturii și Tigrii. În plus, Daniel Pavel a avut de făcut două anunți important. Unul la începutul jocului și altul în consiliu.

UPDATE 13 aprilie. Tigrii au câștigat Jocul de Comunicare de la Survivor România 2022, aseară, 12 aprilie. Apoi, a urmat un Consiliul de elimimare, în care Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. Cei trei concurenți care au ajuns la votul publicului au fost Alexandra Duli, Mihaela Stan și Doru Răduță.

Publicul a votat, iar Daniel Pavel a anunțat că Mihaela Stan este eliminată de la Survivor România 2022, 12 aprilie.

Nici nu știu cum să încep. În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor foarte mult pentru tot și mi-au arătat că sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Exact cum a spus și Laura săptămâna trecută, voi pleca de aici recunoscătoare. Voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, exact cum am încercat să fac și aici, să apreciez tot. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze, cum a demonstrat și jocul trecut, că se poate și că pot câștiga. Sper să fie bine și să se descurce și fără mine și… nici nu știu ce să mai zic. Mă bucur și nu mă bucur. Mă bucur că o să-mi văd familia după atâta timp. Însă, nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta. Voi încerca să mă împac cu acest gând”, a declarat Mihaela Stan.

Știre inițială:

Cine a fosta fost nominalizat pentru elimimare la Survivor – 11 aprilie 2022

Un nou joc de imunitate a avut loc aseară, 11 aprilie, la Survivor România 2022. De data aceasta, lupta nu s-a dat între Faimoși și Războinici, ci între Vulturi și Tigri. Înainte de a începe jocul, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important. Mai exact, acesta a dezvăluit că meciul nu va mai dura până când prima echipă ajunge la 10 puncte, ci se va încheia atunci când o echipă ajunge la 8 puncte.

În cele din urmă, victoria a fost de partea Tigrilor, care i-au învins pe Vulturi cu scorul de 8 la 4.

După ce au pierdut jocul pentru imunitatea de grup, Vulturii au mers la proba pentru imunitatea individuală. Câștigători au fost Elena Chiriac și Blaze. Apoi, a urmat consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a mai avut de făcut un anunț. Prezentatorul Survivor a spus că: „CRBL este sub supraveghere medicală, sub tratament și nu va putea fi nominalizat. La rândul său, nici el nu va putea face nominalizări.” Vulturii nu au fost deloc fericiți să afle acest lucru, pentru că aveau de gând să îl propună pe CRBL spre eliminare. Așadar, planurile lor au fost date peste cap.

În urma votului colectiv, Mihaela Stan a fost propusă spre eliminare. Apoi, Elena Chiriac l-a nominalizat pe Doru Răduță, iar Blaze a nominalizat-o pe Alexandra Duli.

Concurentii-propusi-spre-eliminare-la-Survivor-11-aprilie-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mihaela Stan, după ce a fost propusă spre eliminare la Survivor 2022

După ce a fost propusă spre eliminare la Survivor România, aseară, 11 aprilie 2022, Mihaela Stan a avut o primă reacție. Ea a declarat că nu știe de ce au votat-o colegii ei, dar își dorește să rămână în competiție în continuare.

„Este un sentiment pe care, sinceră să fiu, nu am crezut că o să-l apuc aici. Sunt de atâtea săptămâni și deja mă culcasem pe o ureche cu fosta echipă că totul este roz, că Survivor este ușor. Uite că s-a întâmplat să văd și eu Survivor altfel, într-o altă lumină. Nu mă așteptam la votul echipei. Chiar nu mă așteptam. Nu sunt supărată. E normal. Trebuie să conștientizez unde sunt și de ce am venit aici. Este un concurs. Am emoții. Nu-mi doresc să plec acasă.

Cum a spus și Elena, noi ne-am făcut alte calcule înainte să venim aici. Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. E greu, chiar e greu. Nu-mi place situația în care sunt. Sper ca cei de acasă să voteze cum simt, cu sufletul și fie ca cel mai bun să rămână în competiție. Chiar îmi apare rău pentru jocul de astăzi, că nu am apus aport echipei. Nu cred că mi s-a mai întâmplat să nu am noroc. Astăzi, nu a fost cu noroc pentru mine. Sunt curioasă de ce echipa m-a votat. Nu neapărat că mă consider o verigă slabă a echipei, dar am adus aport echipei și… ce pot să le spun? Asta a fost nominalizarea. E OK. Încerc să mă împac cu asta”, a declarat Mihaela Stan.

Doru Răduță, după ce a fost propus spre eliminare la Survivor, 11 aprilie 2022

Doru Răduță a spus că nu se aștepta să fie nominalizat de Elena pentru că el întotdeauna a încercat să aducă un plus echipei. Acesta își dorește să rămână în competiție.

Sunt surprins să fiu nominalizat. Am mai trecut prin asta. Întotdeauna am încercat să aduc un plus, nu un minus. Mie, personal, mi-am demonstrat că pot. Am un psihic puternic. Nu-mi rămâne decât să accept decizia Elenei. Nu consider că mi s-au tăiat aripile pentru că publicul va fi cel care va tăia aripile unuia dintre noi. Eu sunt fericit. Sunt mândru că am ajuns până în acest punct. Vreau să rămân în competiție și rog publicul să facă alegerea potrivită”, a spus Doru Răduță.

Alexandra Duli, după ce a fost propusă spre eliminare la Survivor 2022

Alexandra Duli a izbucnit în lacrimi din cauza emoțiilor. Ea a spus că este tare mândră de ea pentru că a ajuns atât de departe în competiție și speră că cei de acasă o vor vota să rămână la Survivor.

„Mă așteptam la această nominalizare. Am și visat aseară. Am puține emoții, dar nu că sunt demoralizată. Sunt chiar bine, nu știu de ce am emoțiile astea. M-am așteptat de mai multe săptămâni să fiu în momentul ăsta. Mai mult, poate sentimentele astea de a plânge mă încearcă pentru că sunt așa de mândră de mine. Nu-mi vine să cred cât de departe am ajuns. Am învățat așa de multe lucruri despre viață, despre oameni, să-i accept, să-i iubesc așa cum sunt.

Am avut momente bune. Am avut momente mai dificile. Știu că poate performanța mea nu a mai fost așa de bună recent, dar cred că am pierdut la o fracțiune de secundă. Sper ca oamenii de acasă să vadă că încerc și să își aducă aminte că nu sunt o fată sportivă. Am tras de mine. Nu-mi doresc să plec acasă”, a spus Alexandra Duli.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton