Homepage  / Televiziune

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 21 martie 2022. Echipa care a câștigat jocul de imunitate

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor, 21 martie 2022. Echipa care a câștigat jocul de imunitate
5

de Roxana Mirea,

A fost o luptă strânsă aseară, 21 martie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Războinicii și Faimoșii au ajuns la ștafetă în jocul pentru imunitate. Punctul decisiv a aparținut echipei albastre, câștigând astfel cu scorul de 10 la 9. Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor propuși spre eliminare la Survivor România - 21 martie 2022.

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor – 21 martie 2022

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor – 21 martie 2022. Chiar dacă au dat tot ce e mai bun, Faimoșii au pierdut încă un joc de imunitate la Survivor România 2022, aseară, 21 martie. Așadar, cocurenții din echipa roșie au participat la jocul de imunitate personală. Învingători au fost Elena Chiriac și Marian Drăgulescu.

În urma votului colectiv, TJ Miles a fost propus spre eliminare. Marian Drăgulescu l-a nominalizat pe Cătălin Zmărăndescu, iar Elena Chiriac a rostit numele lui Mari Fica. Unul dintre cei trei Faimoși va fi eliminat de la Survivor România 2022 în această seară, 22 martie.

Marian-Imunitate-Individuala-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

TJ Miles, după ce a fost propus spre elimimare la Survivor 2022

După ce a fost propus spre eliminate, TJ Miles a spus că se aștepta. El a spus că în echipa Faimoșilor sunt oameni individualiști și că ei nu sunt așa uniți cum sunt Războinicii.

Eram sigur pentru că noi nu știu dacă suntem așa de uniți ca Războinicii. Suntem o echipă totuși, nu un grup. Cred că lumea se uită mai mult în viitor, la ce o să se întâmple în faza următoare la Survivor, când nu o să mai fim o echipă, un grup. Cred că dacă scapă de mine acum, ar fi mai ușor pentru ei și dacă scapi de mine, ai mai multe șanse. Acum, nu ai mai multe șanse să câștigi recompensa, comunicarea și imunitatea, dar văd că nu prea contează. Mai mult sunt oameni individuali. Dacă e să plec acasă, le urez numai noroc și baftă și sper să fie o echipă bună, să câștige și fără mine cum trebuia să câștige azi”, a spus TJ Miles.

Cătălin Zmărăndescu, după ce a fost propus spre elimimare

Cătălin Zmărăndescu nu își dorește să fie eliminat de la Survivor 2022, spunând că misiunea lui nu s-a încheiat încă. În plus, a precizat faptul că, până acum, niciun Faimos nu s-a bucurat atunci când a câștigat un colan de imunitate.

„Este pentru prima oară, de când sunt în acest show, când văd pe cineva că se bucură foarte tare în momentul în care câștigă un colan de imunitate. Mă așteptam să mă nominalizeze. Nu am ce să-i reproșez. E alegerea lui, doar că vreau să reamintesc un lucru. Când am venit în această competiție, nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Dar s-a dovedit contrariul, că deși am 50 de ani, am făcut față nu cu brio, cu plus brio. S-a văzut pe traseu tot ce am făcut. E adevărat. E o emoție mare în momentul ăsta, în care știi că ești nominalizat și pentru mine este a treia oară. Nu-mi doresc sub nicio formă să plec acasă pentru că nu mi-am terminat aici misiunea. Eu nu am terminat aici ce aveam de făcut.

Nu știu dacă voi reuși să ajung în finală pentru că mai e drum lung până acolo, dar pentru cei pe care îi inspir, pentru cei pe care îi iubesc și cred în mine, eu mai am încă foarte multe de spus. Faptul că nu am ținut cont niciodată că sunt accidentat și am intrat pe traseu, faptul că nu am ținut cont de sfatul medicului. Tot timpul am intrat și am încercat să îmi aduc aportul cât de bine. Ce am făcut până acum, se vede clar. Nu există joc la care să nu vin cu punct”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Mari Fica, după ce a fost propusă spre elimimare la Survivor 2022

Mari Fica își dorește să meargă mai departe la Survivor pentru că simte că poate arăta mai mult.

Având în vedere că suntem puțini, opțiunile nu erau foarte multe. Mă așteptam, fiind un om nou. Ce pot să spun este că practic sport de performanță de 19 ani. Niciodată nu am intrat într-o competiție doar ca să o bifez. Si aici, am încercat să fac mereu câte ceva pe traseu, indiferent că mi-a ieșit sau nu. M-am dedicat total. Nu-mi doresc ca Survivor să fie o experiență pe care doar am bifat-o. Nu vreau doar să văd și eu cum trăiesc oamenii ăștia și să plec acasă absolut deloc.

Îmi doresc să trăiesc ce trăiesc și ei. Pot să spun că sunt lucruri la care eu am renunțat acasă ca să pot să ajung aici, având în vedere că lucrez și în recuperare medicală. E greu să pot eu avea mai mult în spate, raportat la oamenii ăștia care au multe jocuri în spate, dat sunt conștientă de ceea ce pot și ce pot să fac pe traseu. Simt că am stat mult prea puțin pentru ceea ce pot să arăt”, a spus Mari Fica.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton