Homepage  / Televiziune

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor România 2022. „Nu poate face față. Trebuie să plece acasă”

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor România 2022. „Nu poate face față. Trebuie să plece acasă”
9

de Roxana Mirea,

Războinicii au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Prin urmare, echipa Faimoșilor a participat la jocul de imunitate personală, pentru a stabili care sunt cei doi concurenți care vor face nominalizări directe și care se află în afara pericolului unei eliminări. Iată care sunt concurenții propuși spre eliminare, la Survivor România 2022, de către Faimoși, în ediția de luni seara, 24 ianuarie.

Concurenții propuși spre eliminare la Survivor 2022

Jocul de imunitate personală a fost câștigat de către Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Totuși, la Consiliu, Daniel Pavel a anunțat că Roxana este eliminată de la Survivor România 2022 pe considerente medicale. Din acest motiv, colanul de imunitate i-a revenit Laurei Giurcanu.

Faimoșii au făcut nominalizări, iar Andreea Tonciu a avut cele mai multe voturi din partea colegilor ei.

Pentru că a cedat psihic încă din primele momente în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a spus Elena Chiriac, explicând de ce a nominalizat-o spre eliminare pe Andreea Tonciu.

„Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”, a spus și CRBL, potrivit Pro TV.

Are un suflet bun, însă este o persoană care, toată viața ei, a fugit de ea însăși. Aici, la Survivor, nu a avut încotro decât să se cunoască pe ea și s-a speriat de rezultat. De aici, toate certurile, toate energiile negative de care noi în echipa aceasta nu avem nevoie”, a spus și Emil Regle, despre Andreea Tonciu.

Concurentii-propusi-spre-eliminare-la-Survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nominalizările făcute de Cătălin Zmărăndescu și Laura Giurcanu

În continuare, a venit rândul lui Cătălin Zmărăndescu și al Laurei Giurcanu să facă nominalizări directe. Cătălin l-a nominalizat pe Robert Niță.

Singurul om pe care aș putea să îl nominalizez are o problemă la spate, o problemp mai veche, pe care a mai avut-o și în trecut. O problemă, care nu cred că se rezolvă într-o săptămână-două. Nu văd cum ar putea să ajute echipa dacă el nu poate să își revină. Din acest motiv, îl voi vota pe Robert Niță”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Laura Giurcanu a propus-o spre eliminare pe Otilia Bilionera, fata care s-a descurcat cel mai bine la jocul de imunitate.

Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu.

Am aflat cele trei nume. Este vorba de Andreea Tonciu – vot colectiv, Robert Niță – votul lui Cătălin Zmărăndescu și Otilia – votul Laurei Giurcanu”, a spus Daniel Pavel.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton