Homepage  / Televiziune

Concurenții și-au dat note la Asia Express, după gradul de simpatie. Cine este „Miss Popularitate”

Concurenții și-au dat note la Asia Express, după gradul de simpatie. Cine este „Miss Popularitate”
11

de Roxana Mirea,

Este ultima etapă care are loc în Turcia, la Asia Express. În ediția de aseară difuzată la Antena 1, a avut loc primul joc de Imunitate, care a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre. Apoi, o altă probă i-a așteptat pe concurenți. Aceștia au fost nevoiți să își acorde note de la 0 la 5, după gradul de simpatie.

Concurenții și-au dat note la Asia Express

Mihai și Elwira Petre au fost norocoșii câștigători ai cursei pentru Imunitate, în ediția anterioară. Ei bine, aceștia au fost la egalitate cu Adriana Trandafir și Maria Speranța, însă, în urma unei probe de departajare, deznodământul a fost clar. Este ultima etapă care are loc în Turcia, iar concurenții așteaptă cu nerăbdare să ajungă în Georgia.

„Mai avem un pic de stat în Turcia. O să mai culegeți niște amintiri frumoase înainte de plecare, ar fi și păcat să nu o faceți. Sunteți în așa numita „Perlă Neagră” a Turciei. De fapt, suntem la Marea Neagră, acolo e Constanța. Așa că vom mai vorbi de cufăr, Piatra Nestemată, perlele prețioase. Deci fiți strângători în cursă și încercați să nu ajungeți ultimii”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

Chiar dacă au câștigat Imunitatea, Mihai Petre și soția lui au participat și ei la următoarea probă. Echipele au fost nevoite să dea note „rivalilor” lor după gradul de simpatie, de la 0 la 5.

„Dacă unul îmi pune mie 0, eu nu o iau personal și o să o iau strict competițional”, a spus Cuza, potrivit a1.ro.

„Deci 5 cel mai simpatic, 0 Natanticu! Hai să ne ascundem, să nu vadă nimeni pe cine urâm”, a fost replica lui Zarug.

asia-express-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce note și-au dat concurenții

„Eu nu vreau să dau în el. Eliza e mai competitivă cu ei. Așa cum Eliza nu are o simpatie la fel de mare ca a mea pentru Cuza și Emi, așa nu am eu pentru Lidia Buble și Estera”, a spus Cosmin Natanticu când soția lui a dat 0 echipei formate din Mihai și Elwira Petre, iar 4 echipei formată din surorile Buble.

„Emi și Cuza 5, sunt niște băieți mișto. Pe 4 am pus Lidia și Estera pentru că de câte ori le vedem sunt din ce în ce mai surprinzătoare. Pe locul 3 Elwira și Mihai”

„Pe locul 5 îl punem pe Zarug pentru că e foarte simpatic. Mie și Francesco mi se pare foarte simpatic, mi se par foarte asumați”, a dezvăluit Mihai Petre.

„Ne-a luat valul și invidia că Mihai Petre a câștigat Imunitatea. I-am dat 1 punct, dar i-aș fi dat 10. Îmi place mult de Mihai, sunt „fiartă” pe el. Dar Adriana unde s-a dus să dea note, la Constanța? 0 Adriana”, a fost replica Lidiei Buble.

Cine a câștigat „Miss Popularitate”, la Asia Express

Pentru că au câștigat jocul de Imunitate de la Asia Express, Mihai și Elwira Petre n-au mai avut nevoie de „diamante”, așa că au trebuit să le împartă în funcție de notele pe care le-au acordat. Pentru că au primit nota 5 din partea celor doi, Zarug și Lorelei au primit inelul prețios.

În plus, statutul de Miss Popularitate l-au câștigat tot Zarug și Lorelei, obținând 24 de puncte din partea colegilor.

„Măcar suntem simpatici”, a zis Zarug.

„Ei, na, problemă. Noi am dat 0 și tot s-a ridicat echipa formată din Zarug și Lorelei”, a declarat Maria Speranța, la Asia Express.

„Eu am fost surprins pentru că eu am acest simț al umorului care este la limita ofensei”, a mai afirmat Zarug.

„Sigur că este măgulitor și da, te face să te simți bine să știi că oamenii te plac”, a spus și Lorelei.

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton