Homepage  / Televiziune

Cine e concurentul care l-a cucerit pe Dan Șucu la Imperiul Leilor 2022. Dwayne Johnson se află printre clienții lui

Cine e concurentul care l-a cucerit pe Dan Șucu la Imperiul Leilor 2022. Dwayne Johnson se află printre clienții lui
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 16 martie, la Pro TV. Alți concurenți au venit cu speranța că îi vor convinge pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu să investească în afacerile lor. Ei bine, Dan Șucu a fost cucerit de un concurent la „Imperiul Leilo” 2022. Remus Gall a venit cu o idee de afacere care l-a impresionat pe leu.

Remus Gall, concurentul care l-a impresionat pe Dan Șucu la Imperiul Leilor 2022

Dan Șucu a fost cucerit de un concurent care a venit la Imperiul leilor 2022 cu o idee de afacere inedită. Remus Gall este un antreprenor de 33 de ani din Carei care construiește globuri pământești uriașe, unice.

Acesta este de părere că afacerea lui este unică în România și că nu are un competitor serios pe o rază de milioane de kilometri pătrați. Compania lui Remus, care se numește Biodome Systems, produce globuri pământești de dimensiuni impresionante, iar fiecare produs este realizat manual, din materiale naturale. În plus, Remus Gall se bucură și de cumpărători de seamă. Recent, înșuși actorul Dwayne Johnson a plasat o comandă în valoare de 12.000 de euro, potrivit protv.ro.

Concurentul a venit la „Imperiul Leilor” 2022 cu dorința de a obține 250.000 euro pentru a construi un spațiu de lucru nou. El își dorește să crească producția pentru că, în prezent, poate produce un glob la trei luni. După investiție, el își propune că creeze 20 de globuri pe lună. Remus Gall le-a oferit leilor 10% din companie și garanția că va avea clienți mulțumiți.

imperiul-leilor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce ofertă i-a făcut Dan Șucu concurentului

Dan Șucu îl consideră pe Remus Gall un visător. „Așa am și ajuns aici, prin optimism și vise”, a fost replica concurentul de la „Imperiul Leilor”. Fondatorul Mobexpert a recunoscut că este o afacere extrem de riscantă, dar a ales să facă ceea ce i-a dictat inima, nu rațiunea pentru că fiindcă iubește geografia și oamenii care visează la ceva mare.

Toți suntem visători, într-un fel sau altul. Ar trebui să avem și vise și capacitatea să ne îndeplinim visele. Eu sunt printre norocoșii care au reușit să-și îndeplinească visele. Ce e rău în a încerca să-l ajut și pe un compatriot să facă același lucru?”, a spus Dan Șucu după ce l-a ofertat pe Remus Gall.

Ai 250.000 de care spui că ai nevoie. Eu nu pot să îți alterez această sumă, însă pot s-o nuanțez. Eu pot să îți ofer pentru cumpărarea de acțiuni 100.000 de euro pentru 40% din firma ta și 150.000 sunt bani pe care îi pun la dispoziția societății noastre, fără dobândă, împrumutați de societate, pe măsură ce are nevoie de banii respectivi, în următorii cinci ani”, a fost oferta lui Dan Șucu.

Remus Gall a acceptat 100.000 de euro investiție și 150.000 de euro sub formă de împrumut pe cinci ani, pentru 40% din afacere.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton