Homepage  / Concursuri

CONCURS! TVmania te invită la film!

CONCURS! TVmania te invită la film!

de Redactia Tvmania

UPDATE: Câştigătorii concursului nostru sunt Macovei Daniel, Budarescu Ovidiu-Mădălin şi Florentina Ionescu. Felicitări!

În cursul zilei de azi, veţi primi prin telefon detalii despre cum puteţi intra în posesia invitaţiilor.

TVmania pune la bătaie 3 invitaţii duble la filmul „Alertă de grad zero”.

Vizionarea va avea loc joi, 25 iulie, de la ora 19.00, la Hollywood Multiplex (Mall Vitan) din Bucureşti.

Scrie-ne de ce vrei să vezi acest film pe [email protected] şi poţi câştiga una din cele 3 invitaţii duble puse în joc. Nu uita să ne spui numele tău complet şi un număr de telefon.

Câştigătorii vor fi publicaţi pe pagina de Facebook TVmania, mâine, 23 iulie, la ora 15.00.

„Alertă de grad zero” este noul film de acţiune al regizorului Roland Emmerich, ale cărui filme – „Independence Day”, „The Day After Tomorrow”, „2012”, sau „Anonymous” – au înregistrat încasări internaţionale de peste 3 miliarde de dolari.

În centrul acţiunii filmului “Alarmă de grad zero” se află poliţistul John Cale (Channing Tatum), care a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).  Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui  într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi.  Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Rolurile principale din film sunt interpretate de Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins şi James Woods.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton