Homepage  / Recomandări

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite CSKA 1948 Sofia – FCSB

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite CSKA 1948 Sofia – FCSB

de Tavi Cojocaru,

FCSB debutează în noul sezon european cu un joc la Sofia, pe stadionul „Vasil Levski”, împotriva celor de la CSKA 1948. Partida va avea loc miercuri, 26 iulie, și va fi transmisă în direct de Antena 1.

Ironia sorții face ca FCSB să se lupte în turul 2 preliminar din Conference League cu echivalentul celor de la CSA Steaua din Bulgaria.

Și în țara vecină, CSKA Sofia, echipa care a aparținut de Ministerul Apărării, trece printr-o criză identitară și s-a „rupt” în două: CSKA Sofia și această CSKA 1948 Sofia, înființată în 2016.

Cealaltă CSKA Sofia, cea fără „1948” în denumirea oficială, este adversara celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în aceeași fază din Conference League. Meciul va avea loc joi, 27 iulie, tot la Sofia!

CSKA 1948 Sofia – FCSB: cotele și istoria dau o mare favorită: echipa bucureșteană

În istoria participărilor în cupele europene, FCSB a jucat de trei ori cu CSKA Sofia, dar cu cea „originală”, eliminând-o de fiecare dată.

De altfel, o singură dată au cedat „roș-albaștrii” într-un duel cu o adversară din Bulgaria, dar aceasta s-a numit Botev Plovdiv.

Și cotele cumulate ale jucătorilor o dau favorită tot pe FCSB, nu numai istoria.

Echipa antrenată de Mihai Pintilii și Elias Charalambous are o cotă cumulată de 31,8 milioane de euro. Darius Olaru este cotat la 5,5 milioane de euro, Octavian Popescu, la 3,8, iar Florinel Coman, 3,5 milioane.

Lotul celor de la CSKA 1948 Sofia este cotat la 16,8 milioane de euro, iar din lot doar doi jucători sunt trecuți de pragul de 2 milioane de euro: Chochev (2,8, dar el este accidentat) și portarul Naumov (2 milioane).

CSKA 1948 Sofia a început foarte bine noul sezon din campionatul Bulgariei, învingând în ambele etape disputate: 2-1 cu Levski Sofia, în deplasare, și 3-0, acasă, cu Pirin Blagoevgrad.

Cine transmite meciurile echipelor românești din turul 2 preliminar din Conference League

Miercuri, 26 iulie

  • CSKA 1948 Sofia – FCSB, ora 20:30, Antena 1

Joi, 27 iulie

  • CFR Cluj – Adana Demirspor, ora 20:30, Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • Farul – Urartu (Armenia), ora 20:30, Digi Sport 2, Prima Sport 2
  • CSKA Sofia – Sepsi, ora 20:00, televizare nestabilită încă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton