Homepage  / Recomandări

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite la tv Sivasspor – CFR Cluj

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite la tv Sivasspor - CFR Cluj

de Tavi Cojocaru,

CFR Cluj o va întâlni joi, 27 octombrie, de la ora 22:00, în deplasare, pe Sivasspor, în derby-ul primelor două clasate din grupa Grupa G din Conference League. Meciul va fi transmis în direct de Pro Arena.

Echipa lui Dan Petrescu a pornit chinuit drumul în această grupă, obţinând doar 1 punct din primele dou meciuri: 1-1 în deplasare cu kosovarii de la Ballkani, şi 0-1 acasă cu Sivasspor.

Au urmat prestaţii diametral opuse în duelurile cu cea mai puternică echipă din  grupă, Slavia Praga, pe care clujenii i-au învins şi în deplasare (1-0), şi acasă (2-0).

Astfel, trupa vişiniilor împarte prima poziţie cu Sivasspor, ambele cu câte 7 puncte. Slavia Praga şi Ballkani mai au şi ele şanse de calificare, astfel că orice punct contează enorm.

LIVE Sivasspor – CFR Cluj: Ardelenii au nouă meciuri consecutive fără eşec

CFR Cluj traversează o perioadă forate bună, cu nouă meciuri consecutive în care n-a mai cunoscut gustul înfrângerii.

Echipa lui Dan Petrescu n-a mai pierdut din data de 15 septembrie, de la primul meci contra turcilor de la Sivasspor. 

Problemele nu-i dau pace tehnicianului Dan Petrescu. După ce i-a lipsit multe meciuri fundaşul central Andrei Burcă, acum sunt emoţii cu căpitanul Mario Camora. Acesta s-a accidentat în ultimul minut al meciului de campionat cu U Cluj, de duminică. 

LIVE Anderlecht – FCSB. Roş-albaştrii vor să-şi spele imaginea

Tot joi, FCSB va juca în deplasare cu Anderlecht Bruxelles, într-un meci din Grupa B din Conference League. După trei etape, FCSB este ultima în grupă, cu doar 1 punct şi un golaveraj înfiorător: 1-13!

Elevii lui Nicolae Dică vor să-şi spele imaginea după înfrângerile ruşinoase contra danezilor de la Silkeborg: 0-5 în deplasare, 0-5 acasă.

Matematic, şi roş-albaştrii mai au şanse de calificare, dacă înving în ultimele două partide, iar Silkeborg pierde în ultimele două runde. 

Anderlecht Bruxelles traversează o perioadă critică. În campionate este pe locul 12 şi se pare că o paşte spectrul falimentului.

Antrenorul Felice Mazzu a fost demis după ultimul meci de campionat, cu Standard Liege. Acest joc a fost întrerupt din pricina fanilor lui Anderlecht, care n-au mai suportat să-şi vadă favoriţii conduşi clar – în acel moment era 3-1 pentru Standard – şi au dat cu torţe în teren până când arbitrul a decis suspendarea jocului. 

Cine transmite meciurile echipelor româneşti din Conference League, : 

  • Anderlecht Bruxelles – FCSB, ora 19:45, Pro Arena
  • Sivasspor – CFR Cluj, ora 22:00, Pro Arena
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton