Homepage  / Recomandări

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite Silkeborg – FCSB, joi 6 octombrie 2022

CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite Silkeborg - FCSB, joi 6 octombrie 2022

de Tavi Cojocaru,

FCSB va juca joi, 6 octombrie, un meci decisiv pentru calificarea mai departe în fazele eliminatorii ale Conference League, contra celor de la Silkeborg, în deplasare. Meciul va începe la ora 19:45 şi va fi transmis în direct de Pro X. 

Partida reprezintă ultima şansă a roş-albaştrilor de a spera la o calificare în primăvara europeană. Dar numai o victorie în Danemarca poate ţine aprinse speranţele calificării elevilor lui Nicole Dică.

LIVE Silkeborg – FCSB: bucureştenii au menajat jucătorii 

Obiectivul roş-albaştrilor s-a schimbat, competiţia europeană pălind în faţa dorinţei de a prinde play-off-ul în Superliga României. 

Astfel, pe lângă accidentaţi (Panţâru, I. Cristea, Ov. Popescu, Radunovici), plus jucătorii aduşi târziu şi care n-au mai prins un loc pe lista europeană (Omrani şi Nikolov), bucureştenii au plecat în această deplasare fără Compagno, Cordea, Coman, Olaru, Tamm, Edjouma, cu toţii menajaţi pentru campionat.

Dar, pe terenul sintetic din Danemarca vor intra mulţi jucători cu nume importante Octavian Popescu, David Miculescu, Târnovanu sau Oaidă. În lot şi-au făcut loc şi jucători reveniţi după accidentări de durată: Bouhenna şi Dumiter.

Meciul se va desfăşura pe o suprafaţă sintetică. La ultimul joc desfăşurat în astfel de condiţii, FCSB a reuşit o victorie spectaculoasă pe terenul norvegienilor de la Viking Stavanger, în play-off-ul Conference League, reuşind să acceadă în grupe. Poate că şi calificarea din grupe va începe să se contureze tot în astfel de condiţii.

Cine transmite Slavia Praga – CFR Cluj: situaţie similară pentru campioana României

CFR Cluj va juca pe terenul celor de la Slavia Praga, liderul grupei G, cu 4 puncte. CFR este fix în situaţia celor de la FCSB, cu 1 punct după primele două meciuri. Şansele de calificare s-ar diminua semnificativ dacă echipa lui Dan Petrescu nu bate în Cehia.

Meciurile echipelor româneşti din Conference League, de joi, 6 octombrie

  • Silkeborg – FCSB, ora 19:45, Pro X
  • Slavia Praga – CFR Cluj, ora 22:00, Pro X
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton