Homepage  / Vedete străine

Un nou conflict în familia regală. Ce nemulțumire au prințul William și Kate cu privire la încoronarea regelui Charles

Un nou conflict în familia regală. Ce nemulțumire au prințul William și Kate cu privire la încoronarea regelui Charles
8

de Roxana Mirea,

Având în vedere că încoronarea mult așteptată a regelui Charles va avea loc pe 6 mai 2023, Palatul Buckingham se pare că se află în plin proces de pregătire – toată lumea se agită, se grăbește și încearcă rapid să organizeze întreg evenimentul. Ei bine, se pare că Prințul și Prințesa de Wales au o nemulțumire cu privire la marele eveniment.

De ce se ceartă prințul William și Kate Middleton cu Palatul

Comentatorul și expertul regal Tom Quinn a stat recent de vorbă cu Express și a dezvăluit că prințul William și Kate Middleton s-ar fi certat cu Palatul în legătură cu rolul pe care fiul lor cel mare (și moștenitor al tronului), prințul George, în vârstă de 9 ani, îl va juca la acest eveniment major.

Quinn a precizat că Prințul și Prințesa de Wales sunt „îngrijorați” că s-ar pune prea multă presiune pe tânărul George dacă i se va cere să își asume un rol sau o sarcină importantă la încoronarea bunicului său. Se pare că există o „mică ceartă” în spatele ușilor închise.

Am auzit de la sursele mele că există o mică dispută referitoare la faptul că George ar trebui să joace un rol mai formal”, a spus Quinn. El a adăugat: „Am auzit că William și Kate sunt îngrijorați că va fi prea mult pentru el.”

Kate Middleton, imagine înduioşătoare de Ziua Mamei, alături de cei 3 copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Există o dezbatere destul de aprigă”

Quinn a explicat apoi că prințul William și Kate Middleton ar fi comparat rolul lui George la încoronarea regelui cu „modul în care William și Harry au fost uneori obligați să participe la ocazii formale la care nu ar fi trebuit să participe – cel mai cunoscut eveniment de acest gen fiind înmormântarea mamei lor și mersul în spatele sicriului ei la o vârstă fragedă”.

O mulțime de oameni au criticat acest lucru și au spus că a fost un lucru oribil să pui doi băieți atât de tineri, și mai ales pe Harry, să facă acest lucru”, a spus Quinn despre rolurile care le-au fost atribuite lui William și Harry la înmormântarea mamei lor, prințesa Diana, în 1997.

El a continuat: „Cred că oamenii își amintesc acest lucru și se gândesc: ‘Stai puțin, dacă George este un fel de paj sau dacă are un rol similar la Încoronare, nu cumva ne întoarcem prea mult la rolurile tradiționale?’. Așa că am auzit că există o dezbatere destul de aprigă în acest moment despre cum s-ar putea proceda în acest caz. Și, din câte am auzit, încă nu s-a luat o decizie.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton