Homepage  / Vedete / Vedete străine

Conflictul dintre Heidi Klum și fostul ei soț, Seal, ia amploare

Conflictul dintre Heidi Klum și fostul ei soț, Seal, ia amploare

de Redactia Tvmania

Zilele trecute, presa din Statele Unite scria că Heidi Klum a cerut o audiere de urgență pentru a-și putea aduce copiii în Germania, acolo unde urmează să filmeze emisiunea „Next Top Model'

Se pare însă că Seal, fostul soț al lui Heidi Klum, susține că are motive bune să nu fie de acord cu plecarea copiilor săi, Leni (16 ani), Henry (14 ani), Johan (13 ani) și Lou (10 ani) în Germania alături de model, în special din cauza pandemiei de coronavirus.

„Cred că Heidi are în plan să îi mute pe copii în Germania”, specifică Seal într-o serie de documente obținute de The Blast. Ideea lui Heidi Klum de a-i lua cu ea în Germania „i-ar putea ține pe copii departe de mine și de casa lor din Los Angeles pentru o perioadă nedeterminată, având în vedere incertitudinea impactului virusului COVID-19 asupra restricțiilor de călătorie atât de aici din țară, cât și din Germania”.

Heidi Klum este obligată prin contract să filmeze în octombrie ediția germană a emisiunii Next Top Model și a cerut o audiere de urgență pentru a-și putea aduce și copiii – acest lucru s-a mai întâmplat și în trecut atunci când a trebuit să călătorească în interes profesional, dar de data asta Seal nu a aprobat călătoria.

Cei doi împart custodia, dar copiii stau în majoritatea timpului cu Heidi Klum, după cum a afirmat și aceasta într-o declarație obținută de revista People:

„Timpul pe care Henry îl petrece cu copiii este mult spus sporadic”.

Ca răspuns, Seal mărturisește că de multe ori și-a dorit să își vadă mai des cei 4 copii, însă fosta sa soție găsește mai mereu scuze iar programul lui nu se potrivește întotdeauna cu planificările și dorințele ei.

Seal se teme că Heidi Klum ar vrea să îi mute permanent pe copii în Germania, îngrijorat fiind și de faptul că modelul i-ar fi „povestit și mai înainte preocuparea sa legată de felul în care SUA se transformă într-un stat-poliție față de tulburările societății”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton