Homepage  / Articole

Connect-R aduce vara la „Cronica Cârcotașilor”

Connect-R aduce vara la „Cronica Cârcotașilor”

de Redactia Tvmania

Connect-R e invitatul ediției de miercuri, 23 mai, a emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV. Alături de formația Jukebox, el va cânta piesa „Vara nu dorm”, în speranța că așa va alunga norii negri.

Unul dintre subiectele serii la „Cronicuță” va fi campania electorală, care este în plină desfășurare. Candidații promit verzi și uscate sau marea cu sarea, iar cel mai mare „promițător”al tuturor timpurilor vine alături de Găinușă și Dezbrăcatu.

Domnul Minciunel Sfrunteanu, baron  de Munchausen, promite că dacă va fi ales primar își va schimba numele în Belferel Madoarencotescu, din canale va refula doar lapte și miere, fiecare cetățean va primi zeci de mii de euro de căciulă, va reabilita blocurile cu turtă dulce si va aduce sarea de la Slănic Prahova la București.

Dinu Păturiciu vine în emisiune pentru a da câteva sfaturi economice. Trupa Jukebox îi dedica și o melodie.

Gogu din Pașcani face câteva mărturisiri despre prietenul său Gigel Frone, dar si despre fetele cu care s-a culcat, iar bunica Oanei Lis ne lămurește de ce vrea să-și pună silicoane și ce părere are despre soțul nepoatei.

În finalul ediției de diseară a „Cronicii”, Barbie Bianca și prințul Ken, patronii de cluburi sportive și Miorița Ungureană se reunesc la “Top Rușinică”, iar Liana Stanciu și Miță dau Binterviu.

Ascultă aici piesa „Vara nu dorm”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MqU37Epe5mQ[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton